tisdag 20 oktober 2015

Psykolog kbt falun

Mindler är landstingssubventionerat och kostar därför endast 1kr. Träffa en psykolog utan väntetid. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.

Kognitiv beteendeterapi i Falun. Våra psykologer arbetar med KBT , en behandlingsform som har starkt vetenskapligt stöd. Tillstånd som brukar svara väl på KBT är bl. KBT fokuserar på hur tankar och beteenden påverkar din hälsa.


Vi hjälper dig med depression, stress, sömn, ångest, självkänsla, panikångest och sömnbesvär, relationsproblem mm. Psykolog Falun och via Internet. Till företag och organisationer erbjuder jag chefsstö personalhandledning, konflikthantering och kurser i medveten närvaro, att förebygga och rehabilitera utmattning och skicklig kommunikation.


Vi erbjuder dig psykoterapi ( KBT ) på plats i Falun eller genom Internetterapi. Du kan få hjälp med allt från bedömning och rådgivning till behandling av olika psykiska problem och parterapi mm.

Du kan boka din tid direkt via sidan och betala enkelt med Klarna. KBT falu n dalarna terapeut terapi kognitiv beteendeterapi oro social fobi deprimerad trött irriterad stress. Jag får liksom ingen ordning på mitt liv! Svårt att sova, grubbel, oro, nedstämdhet eller har tappat sugen.


Fobier, rädsla för att tala i grupp eller känner dig helt enkelt less på tillvaron och vill ha en förändring. Lotta har arbetat som diakon i Falun i år och har läst KBT i tre och ett halvt år. Som diakon arbetade Lotta mycket med enskilda samtal med människor i alla åldrar. Det var också den del av arbetat som hon tyckte mest om och anledningen till att hon ville läsa vidare. Hennes tidigare samtal handlade mest om att ge stöd i sorg och kris.


I vissa fall kan de även bidra med mer övergripande fortbildning inom aktuella områden av det psykologiska fältet. Kartläggning och stöd av. KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Jag har lång och bred erfarenhet av många olika verksamhetsområden.


Skol-och utvecklingspsykologi med åtskilliga psykologutredningar, kris- och traumabearbetning. Chatt- och röstsamtal kr. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller vill veta mer om de tjänster vi erbjuder.


Jag heter Anna Stark och jobbar med KBT (kognitiv beteendeterapi).

Min mottagning finns på Kvarnberget i Falun. Samtalshälsan är en mottagning i Falun som erbjuder tjänster inom psykoterapi, familjesamtal, parterapi, stödsamtal, hälsosamtal och utbildning. Jag som driver företag heter Lotta Sundström och jag har god erfarenhet kring samtalsterapi och att arbeta med människor.


Välkommen till KBT i Falun ! Det efter att ha arbetat som diakon i år och dessutom studerat KBT i tre och ett halvt år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg