onsdag 14 oktober 2015

Privat psykolog stockholm

Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer än års erfarenhet av att få människor att växa.


Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Legitimerade behandlare över hela sverige.

Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Det lättaste för dig är att få en remiss av din vårdcentral.


Du kan även på egen hand boka in dig hos en privat psykolog i Stockholm , vilket också finns i de flesta större orter i Sverige. City Psykologhus är en privat psykologmottagning mitt i Stockholm city. Du kan även få professionell och konkret handledning och råd i vardagslivets utmaningar.


Min privata mottagning ligger i en fridfull miljö i centrala Stockholm. Privata psykologer och terapeuter Nedan finns länkar till verksamheter som förmedlar kontakt med privata psykologer och terapeuter. I texten om psykoterapi och psykologisk behandling kan du läsa mer om olika terapiformer och vad du bör tänka på innan du tar kontakt. Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi.


Jag har lång erfarenhet och håller mig uppdaterad om ny utveckling inom området. På min mottagning vid Odenplan i Stockholm erbjuder jag psykoterapi och vägledande samtal till de som vill öka sin livskvalitet och bryta negativa mönster. När du behöver snabb och effektiv hjälp av en psykolog ska du vända dig till AlmaGruppen.


BarnPsykologGruppen är en privat verksamhet som arbetar med rådgivning och behandling för barn,. Cirka sju av tio psykologer i Stockholm är kvinnor, en trend som enligt prognoser kommer att fortsätta hålla i sig även i framtiden.

Det var en trygghet att veta att jag hade min psykolog som stöd och kunde se på framtiden men stärkt förtroende. Nu bara ett par månader framåt är jag tillbaka på heltid på jobbet och livet är på väg tillbaka” – Christer ”Jag vill tacka för all den hjälp som min psykolog givit mig. Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Psykologisk behandling är tyvärr inte offentligt finansierat. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer.


Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Get Psykolog Stockholm. Välkommen till KBTgruppen! En privat mottagning i centrala Stockholm.


Karlaplans Psykoterapigrupp i Stockholm hjälper föräldrar, barn och tonåringar med psykoterapi. Maria Tsantaridou är psykolog specialiserad på depression, ångest, förlust, ADH ADD och Asperger. Lång erfarenhet – välkommen på terapisamtal i Stockholm.


Jag heter Åsa Lindgren är leg psykolog och leg psykoterapeut, och är ansvarig för verksamheten Psykologkontakt Stockholm. Om Du är i behov av psykolog i Stockholm , arbetar jag centralt i närheten av Odenplans T-bana. I Stockholm kan du läsa psykologprogrammet på Stockholms universitet och på Karolinska institutet vilket är en fem år lång utbildning för att bli en legitimerad psykolog. Stockholm ligger dessutom nära Uppsala som i allmänhetens ögon anses som den svenska psykologins ursprungsstad.


Söker du en bra privat psykolog eller psykoterapeut i Stockholm ? Här kan du se våra listade psykologer och psykoterapeuter i Stockholm ! SVEA KBT är en privat psykologmottagning på Drottninggatan och Fridhemsplan. Vårt fokus är tillgänglighet med öppettider på kvällar och helger samt korta väntetider. Vi erbjuder också terapi på engelska. En behandling hos oss fordrar ett aktivt samarbete mellan dig och din psykolog och gemensamma ansatser till problemlösning. Vi är av Socialstyrelsen legitimerade psykologer och legitimerade psykoterapeuter, vi är bl a medlemmar i Psykologförbundet och Psykologföretagarna.


Psykologer är den yrkesgrupp som utreder, bedömer och åtgärdar psykologiska problem hos individer, grupper och organisationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg