torsdag 15 oktober 2015

Ellos kundservice

Ellos kundservice

Shoppa enkelt och tryggt hos Ellos! Inspireras av de senaste trenderna. Stilrena eller fräcka toppar? Vi har något för alla! Här hittar du information kring leverans, retur och betalsätt.


Med vår nya självhjälpsportal får du snabbt och enkelt hjälp med dina frågor utan krångel. Här kan du också ändra ditt lösenord. Hur ändrar jag min adress? Det går inte att ändra adress på ellos.


Om du betalat med kort eller postförskott, Maila eller ring och ange kundnummer eller personnummer. Kundservice - Ellos Privatlån. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta Resurs Banks kundservice.


Det är viktigt för oss att ge dig bra service. Vi besvarar dina frågor om lån, återbetalningstid och försäkring. Du väljer själv hur du kontaktar oss. Nedan har vi samlat våra kontaktuppgifter.


Du kan enkelt hitta telefonnummer hitta telefonnummer, öppettider och betyg för ELLOS kundtjänst kundservice och support. Ellos är en ledande e-handelsaktör för mode, hem och skönhet i Norden. Varumärket Ellos är välkänt och vi har cirka miljoner aktiva kunder. I nära relation med våra kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden.


Ellos kan komma att lämna ut dina personuppgifter till myndigheter som kräver att Ellos lämnar ut sådana personuppgifter. Ellos kan även komma att dela dina personuppgifter för att tillåta en fusion, ett förvärv eller en försäljning av alla, eller delar av, Ellos tillgångar. Kontakta Ellos kundtjänst för svar på frågor om betalningar, leveranser, returer och andra ärenden kring din beställning.


Hos Ellos hittar du ett stort utbud av skor och kläder i alla storlekar och till bra priser. Besök även vår hemavdelning med allt för ditt hem. Då ska du kontakta kundservice ! Ring eller mejla för att få svar på frågor om fakturor, sparkonto, privatlån eller Supreme Card. Ellos AB är ett stort aktiebolag med 4anställda.


Det sitter endast män i styrelsen. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. Eller kontakta oss genom formuläret du kommer till inne i Frågor och svar. Hittar du inte det nummer.


Under kategorin kundservice kan du bland annat läsa om Betalsätt, Leverans, Storleksguide och Byten. Du kan även smidigt nog chatta med kundservice fram till klockan på vardagar. Betala eller ta betalt med hjälp av Resurs Bank.


Ellos kundservice

Välkommen in du också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg