fredag 30 oktober 2015

Gå vidare tillsammans efter otrohet

Jag valde att stanna efter otroheten. Vet inte ännu vad som händer framåt i tiden då det är så nytt. Men då jag älskar honom så vill jag fortsätta och han visar att han vill gå vidare med mig.


Vi går i parterapi han går i enskild terapi. Vi pratar, han visar sin mobil , svarar på alla frågor. Acceptera att alla förhållanden förändras efter otrohet. Sörj din relation som du skulle sörjt en älskad vän.


Livet går vidare och man måste lära sig att leva utan det som har gått förlorat. Att gå vidare efter en otrohet kräver tårar och tid. Oavsett om man väljer att stanna hos sin partner eller separera.


Gå vidare tillsammans efter otrohet

En bra början är att tillsammans försöka förstå varför det hände, säger Söndags psykolog Maria Farm. Par som genuint tycker om varandra och är villiga att kämpa tillsammans kan uppleva en starkare koppling, säger Trine till KK. Ni kan se varandra i ett nytt ljus och hitta nya sätt att leva tillsammans.


Hur går man egentligen vidare efter otrohet ? Går det att komma vidare efter otrohet ? Hej, Min man och jag har varit tillsammans i år och gifta i år. Jag har precis kommit på honom att vara otrogen under hela hösten med en yngre tjej på sitt arbete. Gå vidare tillsammans efter otrohet ? Ni som har erfarenhet av otrohet ( er egen eller er partners ) Hur har ni gått vidare , tillsammans eller var och en för sig ? Det är så ofta som man läser råd som går ut på att en gång otrogen alltid otrogen -lämna direkt så blir du inte sårad igen.


Nej självklart gör jag det inte för barnen utan för min skull, så att jag kan resa på mig och orka vidare med ny styrka antingen tillsammans eller med honom. Vi ska idag kolla efter var vi kan få på terapi. Jag ville också berätta för alla men den enda jag berättade för var hans mamma. Hur kan man förlåta och gå vidare efter otrohet ? Upptäckten av otrohet – allt från hemliga sms, telefonsamtal, eller hemliga mail via internet – kan vara en extremt förödande upplevelse. Pris: 95:-Parterapins rockstjärna Dagens Nyheter.


Kärlekskris : gå vidare efter otrohet av Esther Perel. Hur ska vi förhålla oss till detta så laddade tabu? I sitt arbete med parterapi har Esther Perel mött många som efter en otrohet känner sig djupt sårade förstås, men även lurade på sina egna upplevelser.


För kanske är det just detta, att de minnen ni har tillsammans blir ifrågasatta när det uppdagas att din partner varit otrogen. En affär kan även öppna för ett nytt och djupare förhållande. Rakt, insiktsfullt och underhållande utforskar Perel hur vi lever tillsammans. Arbetet med att söka återskapa tillit och förtroende i en relation efter en otrohet är något man gör tillsammans , det räcker inte att bara en part gör det.


Jag förstår av det du skriver att du trots allt inte vill lämna relationen, men att du har svårt att veta om det går att förlåta det han har gjort emot dig. När vänner till mig har blivit sårade genom otrohet har jag direkt sagt att dom ska gå vidare. Men nu vet jag att det är lättare sagt än gjort.


Jag fick för ca månad sen reda på att min sambo varit otrogen med sitt ex under månader. Vi har bara varit tillsammans lite mer än ett år. Efter att ha fokuserat skulden kommer vanligtvis separation och i vissa fall förlåtelse. Det finns många som efter en otrohet söker efter sätt att såra sin partner.


De kan besluta att separera och avsluta förhållandet, eller att även fortsätta leva tillsammans. Utan om att kortsiktigt få vissa känslor tillgodosedda, som bekräftelse på att man är attraktiv, längtan efter fysisk närhet och så vidare. Det är förstås bättre för relationen att börja prata om problem som finns, utan att vara otrogen.


Gå vidare tillsammans efter otrohet

Otrohet handlar sällan om kärlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg