måndag 19 oktober 2015

Sminka sig naturligt steg för steg

För bäst resultat med primer, applicera den på rengjord och återfuktad hy. Tänk på att låta din ansiktscreme sjunka in i några minuter innan applicering. Det finns primers för alla hudtyper.


Har du torr hy väljer du en återfuktande primer. För fet hy är det bäst att använda en primer som ger en matt finish.

Väldigt mycket begärt av en produkt, måste man ju ändå erkänna. Och så är det ju, att om du är ute efter en hy som ser naturlig ut måste man ta till lite fler produkter och inte bara förlita sig på sin foundation. Refinerytog hjälp av några makeup-proffs för att få reda på hemligheten bakom en naturlig foundationbas. På jobbet så vill man se representabel ut och på en fest så vill man verkligen glittra.


Det många gör fel är att man ser sminkningen som lite av ett måste. På så sätt markerar du ögats form, förstorar det, men behåller en mer naturlig look utan att se för sminkad ut. Avsluta med lätt solpuder Känner man sig lite blek kan man lätta upp kindben, tinning och käklinjen med ett solpuder för att skapa skuggor och lite varmare ton.


För att visa din äkta och naturliga skönhet bör din makeup vara enkel och inte ” för mycket”.

Försök att förstärka dina drag på ett harmoniskt vis. Steg feDutta lite foundation på olika delar av ansiktet, precis som med ansiktskrämen. Vi älskar 3-in-foundations, som fungerar som primer, foundation och concealer i ett. Massera med fingrarna så att produkten täcker hela ansiktet.


Steg sex: Plocka fram en highlighter för att få till den där sommarkänslan. BÖRJA MED EN PRIMER SOM GER LYSTER. Börja med att använda din ansiktscréme som du brukar och fortsätt med att komplettera med en lystergivande primer. Primern kan vid en första blick se ut att vara alldeles för skimrande för att använda i hela ansiktet, men vi lovar den kommer att ge din hy ett härligt glow. Etikett: Naturlig sminkning steg för steg.


Om du vill undvika en för tung look när du sminkar dig kan du prova på att endast lägga mascara på de övre fransarna. LÄS OCKSÅ: steg till extra långa och täta ögonfransar. Läppennan hjälper läppstiftet att hållas på plats och inte smeta ut sig runt läpparna under dagen.


Att strunta i läppennan. De flesta av oss har för all del en önskan om att kunna lägga en daglig make-up där hela ansiktet framhävs. Så gör du en enkel sminkning – steg för steg.


Men, det var det där med.

Därför blir det ord som babianveck i stället för labialveck. Lydia Sandréns ordval gör att alla minns och hon kan vara mer rättfram, förklarar hon. Det kan vara att få någon att sluta att måla sig som på 80-talet eller upptäcka en klädsam läppstiftsfärg.


Vi är ett gäng som träffas ute för att ta ett glas. Många drömmer om större ögon och det finns faktiskt grymma knep att ta till. Spana in VeckoRevyns sminkbloggare Helens steg för steg -guide till större ögon!


Använd produkter som sminkar anpassade utifrån din hudtyp. Sig ansiktet morgon och kväll och smörj in huden efteråt. Hur jag sminkar mig – steg för steg. Ibland stöter jag på en. Jag har rätt naturliga.


Du behöver inte tömma plånboken för att se yngre ut, för det finns sätt du kan göra det naturligt. Skulle du vilja se år yngre ut på bara minuter? Det låter kanske lite överdrivet, men det är möjligt med några enkla knep.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg