tisdag 20 oktober 2015

Keltas romantika audra

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama. Bendrovės atstovai taip pat patikino, kad vandens į kelto vidų pateko minimaliai, situacija pavojaus keleivių saugumui nesukėlė. Nuobodu nebus ir mažiesiems keliautojams.


Kiekvieną akimirką, kurią praleisite laive suteiks nepamirštamas emocijas ir vėl kvies keliauti ne vieną kartą! Laive yra diskotekos, restoranai, barai, parduotuvė, vaikų žaidimo platforma, sauna, konferencijų salės.

Ypatingai daug pramogų jei keliaujate su draugais ar šeima. Unsubscribe from rennolt1? Keltas Victoria parplaukia į Klaipėdą. Tikslius išvykimo ir atvykimo laikus žiūrėkite keltų tvarkaraštyje.


Audra nesmarkiai apgadino iš Stokholmo į Rygą plaukiantį keltą Scanpix nuotr. Pateikite duomenis laiku. Romantika kursavo tarp Talino ir Helsinkio.


Peržiūrėkite visus naujausius DFDS keltų tvarkaraščius visais mūsų maršrutais čia.

Rygos uostui ir plaukiojo su Latvijos vėliava. Gerbiami klientai, informuojame, kad nuo sausio mėnesio keičiasi maršrutu Klaipėda-Karlshamnas ir Paldiskis-Kapelskaras kursuojantys keltai. Nuo sausio dienos, įprastu grafiku, maršrutu Klaipėda-Karlshamnas plauks keltas Liverpool Seaways.


Nuo sausio dienos maršrutu Paldiskis-Kapelskaras plauks keltas Optima Seaways. Overnight cruises all year round. Didelis keltų bilietų pasirinkimas skirtingomis kryptimis patrauklia kaina.


Greitai ir patogiai keltų bilietai internetu. Boka en långkryssning till Riga. I Riga får du mycket upplevelser för pengarna!


Visi minētie pulksteņa laiki uzrādīti pēc attiecīgās valsts laika. AS Tallink Grupp patur tiesības veikt izmaiņas biļešu cenās, kursēšanas grafikā un. Jūsų kelionė trumpai: diena Atvykimas į Rygą 15:Registracijos į keltą pradžia.


Vezu cinka i Arkanzas valstija, alkoholio kainos JAV, duso apzvalga, naktine audra. Skaitykite dažnai užduodamus klausimus. Jei klausimas nepatenka į šį sąrašą, nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda.


Laive skambės ir seni legendų legendiniai hitai, ir naujos kompozicijos. Isabelle koncertuos Aminata.

Tai bus graži ir stebuklinga. Aplankykite Švedijos sostinę Stokholmą. Susipažinkite su miesto istorija lankydami muziejus bei senamiestį. Mėgaukitės šou pasirodymu, pusryčiaukite bei vakarieniaukite laivų kavinėse, leiskite puikų laiką su savo šeima. Stebime ir oro sąlygas, pagal dabartines prognozes manome, kad galbūt iki vidurnakčio keltas pasieks Klaipėdą“, – DELFI pranešė V. Kiek anksčiau jis sakė, kad oro sąlygos neatrodė palankios, dėl kylančio vėjo abejota, ar keltas bus pargabentas į Klaipėdą dar antradienį.


Keltai į Švediją: Ryga – Stokholmas Kelionės keltais – greitas, patogus ir malonus būdas pasiekti prie jūros ar vandenyno įsikūrusią vietovę. Jeigu ieškote būdo, kuriuo galėtumėte nesunkiai nuvykti maršrutu Ryga – Stokholmas, keltai į Švediją – puikus pasirinkimas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg