torsdag 22 oktober 2015

Är han intresserad test

Find D Test on DownloadSearch. Få en hint i VeckoRevyns test ! Om hen är intresserad av dig kommer hen att prata om dig, så är det bara. Du vet ju själv hur det är när man träffat någon man gillar – det tar inte lång tid innan du berättat allt om det för dina vänner.


När du väl träffar hens vänner har de alltså förmodligen en ganska bra uppfattning om vem du är redan.

Man brukar säga att ett enkelt test för att undersöka om det ligger attraktion i luften är att dra ett halvdant skämt. Skrattar han hjärtligt åt det så kan han mycket väl vara intresserad. Faktum är att forskarna vid Stanford och Santa Barbara ger belägg år detta.


Spelar han svår eller är han bara inte intresserad ? Kan du inte avgöra om han gillar dig eller inte? Låt oss hjälpa dig reda ut saken, en gång för. Gör det här quizet och ta reda på om han är intresserad av dig på riktigt – eller om han bara ser dig som en kompis.

Det är svårt att veta om ens crush gillar en tillbaka. Det är egentligen bara den personen som vet men om ni gör några av de här sakerna finns det en chans. Gör FRIDAS test och se om din crush gillar dig.


När vi ser människor vi inte är så nära så rör vi våra ögon i en sicksack-rörelse. Vi kollar från öga till öga och sedan tittar vi även ner mot näsan och munnen. Ju mer intresserad han är desto mer kommer han att kolla på din mun när du pratar. Kroppen talar sitt tydliga språk, detta är alla tecken på att han är kär, eller åtminstone attraherad av dig.


Läs också: Lär dig tyda kroppsspråket. Det kanske tar sitt lilla tag, men om han är intresserad kommer han tids nog att bjuda ut dig på dejt. Han bjuder ut dig på dejt.


Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst. En annan ledtråd är om personen står vänd mot dig med fötterna lätt pekande utåt. Om hon rodnar, är hon intresserad ? Rodnad betyder inte med automatik att kärleksguden Amor står och knackar på dörren det kan ju faktiskt vara så att hon är stressad.


Men rodnad ihop med andra tecken som att hon pillar på sina kläder eller smycken kan vara en klar ledtråd att dejten är på väg i rätt riktning. Hon är annorlunda med dig än med andra.

Kanske är hon gladare och flörtigare med dig än med andra. Det är ju ett säkert tecken på att hon är intresserad. Men lurigt nog kan det också vara precis tvärtom. Trots att hon i vanliga fall är avslappnad och utåtriktad kanske hon i stället får tunghäfta och blir.


Så, om han gillar att slå upp en konversation på nätet, ännu oftare än han gör i verkliga livet, kan det betyda definitivt att han är intresserad av dig, och är bara en av dessa killar som tycker messaging en tjej är långt mindre skrämmande än att faktiskt komma upp till henne personligen. Det bästa sättet att ta reda på om en tjej är intresserad av dig utan att själv ta några risker är att observera ifall hon uppvisar några tecken på intresse. Tecken på intresse är olika former av beteenden tjejer omedvetet visar när de känner attraktion till dig.


Män har inte lika många sätt att visa att han är intresserad , men här kommer några. Det går fort och kan vara svårt att upptäcka. Men det är ett gott tecken i alla fall. Positiva är att han ialf skriver tillbaka åså men känns bara som jag kommer få nobben och vågar inte fråga om en andra dejt. Nu är det mannen som taktik-backar.


Ta en titt på hans pupiller. Säkra sätt att tala om att du vill ha honom är att fukta. Vågar han ta plats och göra sig synlig för dig, då kanske kan är intresserad av dig.


Kroppsspråk – attraktion hos män Precis som jag nämnt tidigare vill vi alltid visa upp den bästa sidan av oss själva när vi är omkring någon vi tycker om, så håll koll på hans utseendefixering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg