fredag 30 oktober 2015

Glidskydd stege tak

Köp din Stege hos oss. Lantbruk och Skogsbruk! Skapa trivsel i ditt hem. Brett sortiment för uppvärmning. Fri frakt vid köp över 500kr. Plannjas ambition är att skapa bättre byggnader.

Kostnadsfri inspektion! Ska du eller någon annan upp på taket ? Se då till att stegen står stadigt! Detta fasta glidskydd för väggstege monteras vid takfot och passar alla takprofiler.


Undviker att din stege glider åt sidan eller tippar. Glidskyddet är varmgalvat med pulverlack. Vi vet att välja rätt glidskydd kan vara en snårig djungel.


För smidig beställning så behöver du därför bara följa stegen i vår konfigurator. Vi kommer därefter ta fram ett eller flera förslag på rätt lösning till lägsta pris.

För övriga frågor kontakta gärna vår kundtjänst. Vid branta tak (gt;55°) kan dock den lösa markstegens översta stegpinne hänga på ett glidskydd som är monterat direkt på eller under takstegen. Var försiktig när du jobbar med huset och skaffa ett glidskydd som förankrar stegen vid fasaden. För din skull, men också för sotare och hantverkare som kan behöva ta sig upp på ditt tak. Fast glidskydd för väggstege vid takfot som passar alla takprofiler.


Varmgalvat i tegelrött pulverlack. Först och främst är det viktigt att se till så att man har en bra stege och ett glidskydd. Funkar det inte att sätta ett godkänt glidskydd så försök fästa detta t. Stag kan funka som glidskydd om dessa monteras på ett säkert sätt. Väcker liv i den här gamla frågan.


Sotaren vill ha ett glidskydd monterat och vi har papptak. Helst skulle jag vilja sätta fast glidskyddet i takfotsbrädan eller på väggen men några sådana produkter verkar inte finnas. Finns glidskydd man monterar på hängrännan men de är inte godkända. Vill inte skruva fast direkt i takpappen.


Lätt stege med bra stabilitet. Stegpinnen är profilerad för att ge ökat halkskydd och är stukad både in- och utvändigt för dubbel säkerhet. Godkänd för infästning av livlina.


Stort urval av stegar. Spara en massa pengar här!

Med ett glidskydd för takstege kommer du känna dig säker att arbeta uppe på taket och behöver inte oroa dig för att stegen ska åka iväg. Dessa glidskydd finns i universal som passar alla stegar men det finns även specialanpassade som passar mer specifika stegar. Vid branta tak (55°) kan dock den lösa markstegens översta stegpinne hänga på ett glidskydd som är monterat direkt på eller under takstegen.


Per Wikstrands glidskydd för falsfäste och lös stege på tak. Tillverkas av varmförzinkat stål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg