fredag 16 oktober 2015

Parterapi malmö högkostnadsskydd

Familjerådgivningen vänder sig till vuxna som bor i Malmö och som har problem i par- eller familjerelationen. Metoden har ett känslomässigt fokus och syftar till att skapa trygga känslomässiga band i parrelationen. Vi är legitimerade behandlare med psykolog och psykoterapeuterubildning. Våra behandlingsmetoder består bl. Välkomna till Psykologhuset i Malmö.


Besök vår webbplats för mer information om hur vi kan hjälpa er!

Susanne Brefelt Lövdén, legitimerad psykolog och psykoterapeut, psykodynamisk inriktning, med masterutbildning i sexologi. Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer. Psykologisk behandling är tyvärr inte offentligt finansierat.


Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Jag arbetar som legitimerad psykoterapeut i Malmö och är ackrediterad för psykodynamisk psykoterapi inom Region Skåne. Genom Din vårdcentral kan Du få remiss till behandling som ryms inom ramen för högkostnadsskyddet.


Du som privatperson kan nu blir erbjuden psykologkontakt och Kognitiv-beteendeterapi i Malmö via Regions Skåne och din vårdcentral.

Telefonnummer hittar du här. Då kostar samtalen 2kr eller är kostnadsfritt om du har frikort. Högkostnadsskydd gäller för IPT om du kommer via en remiss från din läkare. Gemensamt för parterapi och familjeterapi är att jag utgår ifrån relationen mellan två eller fler individer. KBT, IPT och psykodynamisk psykoterapi är grunden för Mats Lindqvists arbete.


Det finns en gräns för hur mycket du behöver betala för hälso- och sjukvård i en region. Vår utgångspunkt är att en välfungerande parrelation är nyckeln till fysisk och psykisk hälsa. Psykoterapi i Malmö av ackrediterad psykoterapeut.


Vi tillämpar EFT, Emotionally Focused Therapy for Couples i vårt arbete med parrelationer. EFT är en välrenommerad metod för parterapi i världen idag. Av de par som genomgått parterapi enligt EFT blir – helt kvitt sina problem. Eva Warnerbring arbetar med KBT-metoder i terapier för klienter med depression, ångest, fobier, stress, sömnstörningar, relationsproblem. Patientavgifter och högkostnadsskydd.


Du får oftast betala en avgift när du besöker vården. Hur mycket du får betala beror bland annat på vilken typ av vård du får. För vissa grupper är vården avgiftsfri.


För dig som behöver mycket vård finns ett högkostnadsskydd. Alla psykologer hos Psykologhuset i Malmö har utbildning både i kognitiv beteende terapi (KBT) och psykodynamisk terapi (PDT).

I parterapin arbetar vi tillsammans för att ni var och en skall stanna upp i er själva, lyssna till er partner och förstå varandras tankar och känslor. I parterapi undersöker psykoterapeuten tillsammans med paret hur kommunikationen ser ut och vilka omedvetna känslor, tankar och beteenden som påverkar relationen. Här är det av betydelse att titta närmare på hur anknytningsmönster spelar in och präglar samspelet i parrelationen.


Psykodynamisk terapi gånger, med högkostnadsskydd , får du genom att ta kontakt med din vårdcentral och be din läkare skriva en remiss för psykoterapi. ADHD och autism, Asperger syndrom. Vi har kvällsöppet och har mottagning i Malmö , Trelleborg och Lomma. Vi erbjuder även psykodynamisk terapi, parterapi , terapi mot tandvårdsrädsla, neuropsykologiska utredningar av barn och vuxna, flygfobi.


Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Malmö. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder som. Malmö – Hitta företag som levererar produkter och tjänster. Parterapi Malmö – sida – Gula Sidorna på eniro.


Med en remiss från läkaren på din vårdcentral får du möjlighet till psykoterapi centralt i Malmö bara någon minut från Malmö central. Du kan mejla till din psykoterapeut eller skicka sms.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg