torsdag 22 oktober 2015

Skapa icloud konto barn

Ange barnets födelsedag. Det är viktigt att du anger rätt datum. Om ditt barn redan har ett konto så ska de fortsätta att använda det. Få hjälp om de har glömt sitt Apple-ID.


Du kan skapa ett konto med Familjedelning om de inte har ett konto.

Gå sedan till barnets kontosida för Apple-ID:t och kontrollera att informationen är korrekt. Läs och godkänn villkoren och Apples integritetspolicy. Den e-postadress du anger blir ditt nya Apple-ID.


Följ guiden nedan hur du skapar ett Apple ID till ditt barn. Att man låser enheten. Gör samma sak på iCloud. Nu går det att skapa ett nytt Apple-ID och det måste vara en ny E-post adress som tidigare ej varit kopplat till Apple-ID.


Fyll i alla uppgifterna.

Ett Apple-ID är det enda du behöver för att få åtkomst till alla tjänster från Apple. Det här är några saker som du kan göra för att se till att ditt konto är säkert och privat: Om du inte redan har gjort det ställer du in tvåfaktorsautentisering för att lägga till ett extra lager säkerhet till ditt konto. Skapa ett Apple‑ID Skapa ditt Apple-ID. Beroende på när du skapade ditt Apple-ID kanske det redan är skyddat med tvåfaktorsautentisering. Jag har ett problem som jag hoppas att ni forumbesökare kan hjälpa mig med.


Du uppmanas antingen logga in med ett befintligt Apple-ID eller skapa ett nytt. Du får därefter fylla i vilket land du befinner dig i samt godkänna avtalsvillkoren för skapandet av ditt nya Apple-ID. Välj nu en e-post och ett lösenord för det nya kontot samt fyll i frågorna under Säkerhetsinformation.


När barn når den lägsta tillåtna åldern för landet i fråga kan de själva hantera kontot. Ta reda på ålderskraven för ditt land. I länder som inte står med på listan nedan måste barnet ha fyllt år för att själv få hantera.


Mata in mitt namn, fornamn. Det innebär att alla dina bilder, filer, anteckningar med mera skyddas, uppdateras och finns nära till hands var du än är. Allt sker auto­matiskt så att du kan fokusera på det du tycker mest om att göra.


Cloud är inbyggt på alla Apple-enheter. Bjud in andra att samarbeta med dig via en länk. Tunes och klicka påStore.

Hur gör man enklast det här? Use your Apple ID or create a new account to start using Apple services. Om den gamla versionen, kommer systemet att först bli ombedd att genomgå uppgraderingsprocessen. Barn och familjer får lära sig att göra film tillsammans. Barnen kommer att spåna fram idéer, sätta ihop en storyboard och filma med iPad.


Sedan skapar de tillsammans en spännande filmtrailer och utforskar redigeringstekniker i iMovie. Mot slutet av passet kommer varje grupp att visa upp sin trailer. Ta med din egen iPad eller låna en. Nästa, tryck på “Familjen Dela” för att gå till skärmen där du kan hantera alla konton i samband med en förälders Apple-ID.


Så hanterar du flera Apple ID- konton. Barnets konto är länkat till föräldrarna via en app som har koll på vad som sker. Från skärmen Hem leta reda på på klapp Safari från botten.


Häromdagen skapade jag ett Apple-ID till min sjuåring i Familjedelning, men stötte på patrull. Döm av min förvåning när jag var tvungen att ha ett kreditkort för att kunna skapa ett Apple-ID till ett barn under år. Detta behövdes för att verifiera att det var en vuxen som skapade kontot och tanken är ju god.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg