torsdag 8 oktober 2015

Kik hockey

Robin Wallin KIK Målvakt 91. Oliver Tornerefelt KIK Målvakt 88. Sammandrag från matchen mellan Vita Hästen och Karlskrona HK den januari i Himmelstalundshallen. Ett formstarkt MODO behövde bara drygt två minuter för att gå ifrån till 2-efter dubbla powerplay. Den starten kunde inte hemmalaget hämta sig ifrån utan.


Kristianstad IK, Kristianstad.

Regionens hockeyframtid. Hockeyskolan samlas för inskrivning kl. Det är även här lagledare från juniorlagen och minuters matcher som spelas i en serie.


Pär Hellenberg om läget i Jinför seriestarten mot Färjestad. Inför fortsättningsserien. Intresset för Gratismatchen fortsätter att stiga. Modo behöver öka intresset och för det krävs det bra hockey och många vinster, inte ens raka verkar ju direkt öka publikintäkterna.


Imorgon är det äntligen dags för säsongens första lördagsmatch (på hemmaplan)!

Almtuna IS gästar NHK Arena och även denna match har vi nedsatta priser på. Samtliga sittplatser kostar 1kr samtidigt som platserna på Västra stå kostar kr - Ta chansen att ta med familjen, vänner eller kollegor på hockey till ett riktigt bra pris! Välkommen till hemsidan för Knivsta IK.


Säsongens Enkronasmatch spelas i år mot BIK Karlskoga den februari. Patrik Forsberg är klar för Osby IK. Kik Det här är en förgreningssida , som består av en lista på olika betydelser hos artikelnamnet.


Om du kom hit via en länk i en annan artikel, gå gärna tillbaka dit och korrigera länken så att den pekar direkt på den sida som länken avser. Cuponline, online cupsystem. Här kommer en julhälsning där fantasi blandas med dåtid och nuti humor med allvar och glädjen av att utvecklas tillsammans. Prova spela hockey gratis. Nu får gotländska barn möjligheten att prova på att spela hockey gratis tillsammans med Visby Roma och GotlandsHem!


Philip Nyberg (b) - Univ. Gathlilja vet exakt vad de får av den assisterande KIK -kaptenen och KIK kommer enligt mig att i än högre grad behöva 77Hanssons laglojala slit såväl med som utan puck över hela banan som kan reta gallfeber på motståndarna. Anton Heikkinen En spelare som ska bli mycket intressant att följa i KIK. Explore Kik user photo gallery and discover their stories.


Discover interesting people on Kik and gain new friends and followers. Två riktigt bra perioder räckte till seger för J18-laget ikväll. När två perioder var spelade stod det 5-men sedan så kunde Lidingö putsa till siffrorna i.

Syftet med den här sidan är att på ett översiktligt sätt visa tabeller. Här hittar du matchreferat, intervjuer, webb-tv, inför-rapporter och mycket mer än så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg