onsdag 21 oktober 2015

Mo gård folkhögskola åkarp

Mo gård folkhögskola åkarp

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Vi ser till hela människan.


Vi är en teckenspråkig folkhögskola och fungerar som en mötesplats för gemenskap i teckenspråkig miljö. På bilden ser ni eleverna från allmän kurs samt lärarna Alexandra Royal och Tomas Nygård. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Vi vill ge dig förutsättningar att öka dina möjligheter att ta del av vad samhället har att erbjuda.


I en inspirerande och social miljö erbjuder vi en individu. Vi håller utbildningar som ger grundskolekompetens eller gymnasiekompetens med vidare. Folkhögskolan Hvilan en skola och mötesplats i Åkarp mellan Lund och Malmö.


Sveriges folkhögskolor. Denna webbplats använder Kakor (Cookies). Om du åker buss stiger du av vid hållplatsen som heter Lindvägen. Konstintresset bland de teckenspråkiga eleverna är stort och. Mo Gård folkhögskola , filial Åkarps nyheter.


Lärare och deltagare berättar. Du är varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig med ditt ärende och funderingar. Ring eller mejla vår växel som lotsar dig vidare till rätt person.


För tre år sedan började vi samarbetet med BUFF, barn- och ungdomsfilmfestival. Det fina samarbetet har vi även i år. Boendet är litet och har hög personaltäthet.


Möllegården kultur är en mötesplats i Åkarp för kulturvänner! Du hittar oss intill Lundavägen mitt emot Erikshjälpen. Tidigare låg Charlotte Weibulls Folklivscenter här. Numera är Charlotte Weibulls samlingar en del av vår verksamhet. MoGård folkhögskola i Åkarp har ett gemensamt projekt om plogging.


Björn tillsammans med två deltagare från. På öppet Hus får du se våra fina lokaler och träffa lärarna samt deltagarna. Efter uppstarten igår hade vi några samarbetsövningar idag, som till exempel att få ner pennan i. Välkommen till vår årliga konstutställning!


Stockholm, Götebrog, Åkarp. Vi kommer att ställa ut målningar, fotografier och keramik. Inbjudan: 10- årsjubileum i Åkarp. Vår folkhögskola i Åkarp fyller år.


Varmt välkomna att fira 10-årsjubileet med oss! Praktisk-estetiska ämnen såsom bil foto och film etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg