fredag 27 december 2019

Vårdguiden sluta röka

Vårdguiden sluta röka

Sluta röka med effektiv ljudbok. Köp Här - Endast 2kr. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Bestäm ett datum för när du ska sluta röka.


Vårdguiden sluta röka

Stärk din motivation att sluta röka. Du kan till exempel samla information och göra en lista över anledningar till att sluta. Testa ditt röksug genom att anteckna varje gång du röker en cigarett och vad du gör just då. Sätt sedan betyg på hur viktig just den cigaretten är. Rökfri ger dagliga tips och råd till dig som vill sluta röka.


Vi erbjuder individuellt stöd och du kan vända dig till oss oavsett om du söker enkla råd eller önskar lägga upp en långsiktig plan inför ditt tobaksstopp. Funderar du på att sluta röka ? Vårdguidens app Rökfri erbjuder rå övningar, tips och stöd både inför beslutet att sluta röka och under vägens gång. Du får hjälp att bli kvitt begäret på dina egna villkor. Det är aldrig försent att sluta röka.


Din kropp börjar återhämta sig nästan omedelbart när du gör ett rökstopp. Det viktigaste för dig som planerar att sluta röka , är att du själv verkligen vill. Varför vill jag sluta röka ? Att det är ohälsosamt och dyrt att röka vet många rökare, men ändå är det svårt att sluta.


Ladda ner en sluta röka -app eller ta hjälpa av sluta röka -linjen. Att sluta röka är det bästa man kan göra för sin hälsa. Så funkar det: Webb- och mobilapplikationen Rökfri (framtagen av Vårdguiden , Stockholms läns landsting).


Det kan kännas i kroppen och påverka hur du mår, när du slutar röka. Du kanske också behöver ändra dina vanor lite. Så här kan du göra för att sluta röka : 1. Välj ett datum när du ska sluta röka , till exempel om två veckor. Om du har valt att sluta röka går det fort för kroppen att börja återställa sig. Från de första minuterna utan en cigarett till tio år utan att röka.


Barnsäkerhet - Var redo innan olyckan är framme. Läs om hur du slutar röka och om vilket stöd du kan få. Tvätta händerna på rätt sätt.


Vårdguiden sluta röka

Rökfri Vårdguiden har inga kopplingar till kommersiella intressen. Appen är uppdelad i två faser. En förberedande fas där du lägger upp din strategi för att sluta röka och därefter själva fasen då du slutar. Du kan om du vill hoppa över den första fasen och sluta röka redan idag.


Kroppen läker sig själv snabbare än du tror och efter ett visst antal år har du minskat riskerna att dö i förtid. Behöver du hjälp med att sluta röka ? TV: Det rökaren hostar upp kommer få dig att sluta röka direkt. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna.


Hur gör jag för att sluta röka ? Att själv vilja sluta röka är den bästa förutsättningen för att lyckas sluta permanent. Men beroendet av nikotinet är olika starkt hos olika individer och för alla räcker det inte med att vilja. Då kan man ta till olika strategier, men också ta hjälp av läkemedel. Där finns erfarna tobaksavvänjare som hjälper dig kostnadsfritt. Tjänsten är gratis och finns på webben och som app till din smarta telefon.


Läs mer om cookies Läs mer om tjänsterna Har du sett att den här sidan har en ny adress? Om du har sparat den gamla adressen, till exempel i ett bokmärke, tänk på att ändra till den nya så snart som möjligt. Den nya adressen är e-tjanster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg