fredag 27 december 2019

Takbox jula

Takbox Erbjudandet gäller December ut! Billiga bildelar online. Bara nya reservdelar till lågpris. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Takbox jula

På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Julas instruktioner beskriver tydligt hur montering och lastning samt lastsäkring skall utföras för säker användning. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Rymlig takbox med god kvalitet!


Se till att få med dig allt inför den långa resfärden utan att behöva trängas i bilen! Få plats med skidorna såväl som tält eller campingutrustning. Här hittar du snygga och smidiga takboxar som passar perfekt när du behöver extra packutrymme. Med en rejäl och rymlig takbox kör du säkrare eftersom bilens lastutrymme blir fri för sikt bakåt.


Med en praktisk hjulstege blir det ännu enklare att packa takboxen. En takbox fungerar lika bra på sommarsemestern som på skidresan och är guld värd när utrymmet i bilen inte räcker till. Vi Bilägare har publicerat ett test av takboxar i tidningen nr. Packline blev testets vinnare med modellen NX21 som är en relativt ny modell på marknaden.


Skidsäsongen är igång och på vägarna norrut trängs fjällresenärerna, ofta med en takbox på biltaket. Men vid en krock kan boxen och packningen inuti bli livsfarlig för andra trafikanter. Testfakta har låtit SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, krocktesta sju olika takboxar i plast vid en hastighet av kilometer i timmen.


Under de år som vi har funnits har vi bland annat hjälpt många familjer som vuxit ur sina bilar med kvalitetstakboxar och takräcken. Vi säljer produkter från Thule, Packline, Calix samt Yakima och kan ödmjukt skryta med en enorm kunskapsbank. Enligt Julas manual ska de främre spännbanden dras runt varje enskilt skidpar vilket inte gjordes i testet. Laboratoriet Rise uppger att man packat varje takbox på samma sätt och på det säkraste sättet utifrån den givna lasten – fyra par skidor och två väskor.


Med en takbox från Thule kan du få ut ännu mer av din bil och dina resor. Det extra utrymmet i våra världsledande takboxar innebär att du enkelt kan ta med dig allt du behöver på resan. Samtidigt gör den snygga designen att du kan använda dem varje dag eftersom de följer bilens mjuka, aerodynamiska linjer.


Takbox jula

Flera vanliga takboxar klarar inte Testfaktas krocktest. Skidor och pjäxor flyger som projektiler, eller så far hela lådan av. Dessutom är det miljövänligt, med en takbox i förrådet behöver man till vardags inte släpa runt på onödigt utrymme vilket sparar naturresurser i alla led. Trots att en takbox är en förhållandevis billig investering i lastkapacitet kan det handla om mycket pengar när den ska inhandlas.


Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Höger sida Mindre bit av boxen lossnade.


Lasten kvar men skidspetsarna stack ut. Något svår att montera och demontera. Jula Arjes 4Klarar krocktesterna utan större anmärkning. Sämre vattentäthet (framkant). Att köpa för liten takbox kan vara ödesdigert, att köpa för stort är bara onödigt.


Räkna på dina behov och gör ett medvetet val. Priserna som vi har angett är listpriser, men det behöver inte alls bli så dyrt. Okej, Biltemas och Mekonomens boxar lär bli svårare att hitta billigare såvida de inte rabatteras. Eller om du önskar en som är låsbar.


Ska du även lasta en cykel på taket är en smalare takbox ett smart val. Så här packar du takboxen bäst: När du packar din takbox , tänk på att tyngdpunkten ska vara så låg som möjligt. Det du lastar ska också säkras ordentligt, gärna med spännband.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg