onsdag 11 december 2019

Takbox biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Hitta ditt närmaste varuhus.


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom fordon. Här hittar du snygga och smidiga takboxar som passar perfekt när du behöver extra packutrymme. Med en rejäl och rymlig takbox kör du säkrare eftersom bilens lastutrymme blir fri för sikt bakåt. Med en praktisk hjulstege blir det ännu enklare att packa takboxen. Att köpa för liten takbox kan vara ödesdigert, att köpa för stort är bara onödigt.


Räkna på dina behov och gör ett medvetet val. Priserna som vi har angett är listpriser, men det behöver inte alls bli så dyrt. I Gävle finns det företag som tillhandahåller takbox eller takräcke varav BILTEMA är en av dem. Både volym och kvalité skiljer mellan takboxarna och därför kan det vara bra att jämföra flera takboxar i Gävle eller med andra som säljer takboxar eller skidboxar på orter i Gästrikland.


Takbox biltema

Thule Multilift Smartaste sättet att förvara en takbox , kajak eller surfbräda. Har du ont om plats i garaget? Vill du kunna lasta och sticka direkt? Vilken takbox ska man ha? Där är Packline i framkant med sin teknik.


Skidsäsongen är igång och på vägarna norrut trängs fjällresenärerna, ofta med en takbox på biltaket. Men vid en krock kan boxen och packningen inuti bli livsfarlig för andra trafikanter. Testfakta har låtit SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, krocktesta sju olika takboxar i plast vid en hastighet av kilometer i timmen. Det finns en del att tänka på när man är ute efter en takbox till sin bil.


Takbox biltema

Först och främst kan man fundera på vad man ska få plats med i boxen, t. Sedan är det bra att veta före köp om man vill kunna fästa takboxen på flera olika bilar, så att takboxen inte är för bred för någon av dem. Under de år som vi har funnits har vi bland annat hjälpt många familjer som vuxit ur sina bilar med kvalitetstakboxar och takräcken. Vi säljer produkter från Thule, Packline, Calix samt Yakima och kan ödmjukt skryta med en enorm kunskapsbank. Snåla inte för mycket vid köpet av ny takbox. Skidor och pjäxor flög ut som projektiler.


Biltema – för en rikare fritid! Tillverkarna har ett ansvar, säger Claes Tingwall, trafiksäkerhetsdirektör på Vägverket. Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


Produktbeskrivning Skidhållarsats för takbox. Monteras enkelt i takboxen och håller skidorna stadigt fixerade. Håller skidorna på plats i din takbox från Thule. Kan användas för att dela upp utrymmet.


Passar perfekt till Thules takboxar med motsvarande storlek. Dessa kan vara olika krångliga att få på, även på bilar med rails. En del är superenkla, andra kräver verktyg och en del skruvande. Ska du köpa takbox till din bil? Då har du kommit rätt!


Takbox biltema

Vi erbjuder ett stort utbud av takboxar av bästa kvalitet från Norauto och Bermude redo att skickas direkt hem till dig! Alla är godkända och certifierade av TUV och City-Crash-test. En takbox kan vara bra att ha för mängder av anledningar. Takbox Packline NX Premium Vit högblank - 4Liter. Elegantare takbox finns inte!


Komplett med: - Snabbfästen - Öppnas bakifrån (I och urlastning från tre sidor) - st. Takräckessystem krävs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg