onsdag 25 december 2019

Tasspass

Tasspass

Anlita våra professionella hundvakter nära dig för din hund. Vi erbjuder hundrastning, hundpassning - både dag och över natten. Hitta hundvakt nära dig. DogBuddy är en onlinebokningstjänst för hundpassning i Sverige som gör det enklare för. Om Tasspass : Vi på MyNetDeal gör alltid vårt bästa med att uppdatera vår sajt med aktuella- och giltiga rabattkoder, deals och kampanjer som gör ditt köp hos Tasspass lite billigare.


Tasspass

Därför verifierar vi alla rabattkoder och erbjudanden kontinuerligt för att säkerställa att de funkar. Tasspass är en nystartad tjänst som riktar sig till hundägare som vill kunna boka hundpassning, hunddagis eller hundpensionat online. Företag och privatpersoner som bedriver sådan verksamhet kan även de använda tjänsten för att registrera sig i Tasspass databas och anmäla sitt intresse. Use the PitchBook Platform to explore the full profile.


Tasspass , a community dog watching marketplace launched a few months ago. They connect dog owners with local dog boarding businesses and dog sitters, and additionally include dog walking and other services. Idag kan vi med glädje meddela att Tasspass slås samman med DogBuddy. Vi kände direkt att ett samarbete med Tasspass skulle bli en bra kombination.


Både Tasspass och DogBuddy har arbetat hårt för att bygga den bästa marknadsplatsen för hundälskare och erbjuda en trygg och säker hundpassning i hela Sverige. Du måste logga in för att fortsätta. Jag surfade runt lite och hittade sidan tasspass. Där kan man anmäla sig som hundvakt och erbjuda sina hundvaktstjänster, så kan folk höra av sig och boka hundvakt.


Har absolut ingen aning om hur populär sidan är, framförallt inte runt Forshaga och Karlstad. Tasspass affiliateprogram I listan nedanför visas vilka affiliatenätverk programmet finns hos och vilka ersättningar som ges som standard. Du behöver ett konto för att se innehållet.


You must to continue. Sveriges hundrastare, hundpassare, hunddagis och hundpensionat. Via sajten kan hundägare enkelt boka de olika tjänsterna på nätet. Och Tasspass har inte bara lockat hundägare, utan även investerare.


Ta del av allt innehåll på Resumé Starta din prenumeration. Tasspass gets going – online dog daycare for over 5pets so far. Startup Tasspass , that offers a web service for dog owners to book dog grooming and dog watching is quickly becoming popular in Sweden. Airbnb för hundpassning.


Tasspass

Jag läser i Svenska Dagbladet om en svensk motsvarighet till Aribnb fast för hundpassning, inte boende. Tasspass är företaget som vill göra det smidigt för dig som hundägare att komma i kontakt med Sveriges bästa hundvakter, hunddagis och hundpensionat runt om i hela landet. Bokar gör du enkelt med några knapptryck på nätet. Timrå Gårdsbutik är ett familjeägt företag. I vårt café serverar vi vällagade.


Det finns en hemsida där man kan söka efter hjälp med passning. Tasspass already covers dog boarding hosts from Skellefteå in the north to Trelleborg in the South of Sweden. So, why did you launch this service?


We launched Tasspass to help local dog boarding professionals market their services and to facilitate online booking, says Lena Thörn, boarding kennel owner and co-founder of Tasspass. Bokningstjänster på nätet blir allt vanligare, och mer inriktade mot e-handel. För inte så länge sedan skrev vi om Bokavård.


Ny onlinebokningstjänst för hundpassning i Sverige Nu lanseras onlinebokningstjänsten Tasspass för hundägare som vill komma i kontakt med hundrastare, hunddagis och hundpensionat inom Sverige. Verksamheter och privatpersoner som erbjuder hundpassningstjänster kan enkelt ta emot bokningar på nätet. Så tyvärr inte i Sverige, dock har jag kollat runt lite efter liknande i Sverige, och tasspass. Har inte testat dem själv än, men verkar som de har ett bra upplägg.


Tasspass är en bokningstjänt där du som hundägare kan onlineboka hundvakter (hunddagis, hundpensionat och hundrastare).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg