måndag 2 december 2019

Save the date inbjudan

Skapa din egna inbjudningskort-design på bara några få minuter. Trycks lokalt i Sverige. Alltid 1 kvalitetsgaranti med Optimalprint. Välj design och lägg till foton.


Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

Fråga: Jag har fått ett sms med “ save the date ” beträffande en årsfest. Dessvärre har jag inte möjlighet att gå, skall jag då svara det på vändande sms eller ska jag inte meddela något alls förrän inbjudan kommer? Svar: Du behöver inte svara redan nu.


Dessutom blir chansen större att alla era nära och kära kan närvara. Ett save - the-date kort behöver egentligen inte innehålla så mycket mer information än vilka det är som gifter sig, vilket datum bröllopet är och var ni håller till. Save the date magneter inbjudan.


Beställ dina save -the-datekort med er design här och ge gästerna något att se fram emot! Zazzle erbjuder tusentals varianter på inbjudningskort till bröllop, vilket innebär att det säkerligen finns något för alla.

Det finns allt från klassiska inbjudningskort till mer modernt designade inbjudningar som känns helt rätt i tiden. Vi designar och trycker bröllopskort, dopkort, festkort, studentkort och kalaskort. Vi har inbjudningskort med matchande trycksaker till bröllop, inbjudan till student samt dopinbjudan med tackkort.


Så funkar save the date -kort. Den amerikanska traditionen med att skicka ut brev med kort information om vad som komma skall och när det ska ske har blivit allt mer populär i Sverige. Vi förklarar vad som gäller med save the date -kort. Personliga save the date kort i modern stil.


Till våra save the date kort ingår vita kuvert och de trycks på matt 3grams papper. Vi ska snart skicka ut våra save the date -kort, och kommer att göra det per mejl. Jag hittar tusentals superfina gratismallar för att göra kort men tyvärr är alla med åtminstone en del text som inte kan ändras, och den texten är på engelska.


Och det känns ju en smula fånigt. Våra samlade Bröllopskollektioner välj vilken del av kollektion du tycker mest om. Innehåller styck magneter. Börja med våra save - the-date -kort och sen något av våra inbjudningskort.


Först avslöjade du den den glada nyheten och nu kan du berätta för gästerna om bröllopsdagen genom att skapa ett spara datumet-kort i Canva. Designa ett känslosamt save the date -kort som gästerna verkligen värdesätter Du har äntligen bestämt dagen för bröllopet! Skicka en unik save the date inbjudan till dina bröllopsgäster med hjälp av magneter med tryck.

Enkla att designa och kan skickas hem till dig på kort tid. Kylskåpsmagneter är perfekta att skicka med i din save the date inbjudan. Ibland skickar man ut en save the date tvärtom för att man har ont om tid – man kanske bestämt sig för att gifta sig om bara ett par månader men hinner inte ordna med inbjudan lika snabbt och lätt som en save the date – då är det lättare att skicka ut den direkt med ”mer info kommer” som fortsättning.


Trendigt designade kort. Skriv in din text i våra designade mallar och beställ tryck av oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg