torsdag 12 december 2019

Takskrapa mossa

Du hittar garanterat dina must haves hos oss. Passa på - Gäller hela utbudet. Köp professional stylers här. Sebastian Professional hårvård. Begränsad kampanj - Missa inte.


Unna dig äkta arganolja här.

Foundation, concealers, Glow etc. Superrabatt på topprodukter här. Skrapans raka kortsida är till för takets plåtdetaljer och den taggiga kortsidan ruggar upp de partier av mossa som inte lossnar. Idealiskt redskap om du vill skrapa bort tjockare partier av mossar och andra påväxter från tak och takpannor.


Skrapans långsidor har olika profiler, utformade så att de passar de flesta tvåkupiga betongpannor. Jag nådde inte hela vägen till toppen men fick verkligen bort det mesta. Sedan rensade jag hängrännan från otroliga mängder sand (?).


Körde lite högtryck där för att verkligen spola bort skiten. Köpa takskrapa online på nätet.

Besök Bjärnums redskapsfabrik och Ica hemmaför att kunna köpa en billig och bra takskrapa för att ta bort mossa och annat skräp. Nedan bilder på takskrapor hämtade från dessa företag. Teleskopskaft i aluminium. Har du mossa på taket så riskerar takpannorna att spricka och orsaka fuktskador. Ha därför som vana att rensa bort mossan från taket så fort våren tittar fram och snön försvinner från taket.


Har du mycket mossa på taket så rekommenderar vi att du använder en takskrapa för att få bort de största bitarna av mossan. Så växer mossa på taket. Allt som ramlar och fastnar på taket, till exempel löv, fågelspillning, frön från träd och pollen, blir till slut gödning – och på så sätt kan mossan börja växa på och efter en längre tid in i takpannorna. Så tar du bort mossan på taket. Använd en takskrapa och skrapa bort mossan.


Fördelen med Nordsjöprodukten och mot ALG gentemot min tidigare använda Biltemaprodukt är att man kan blanda till lite högre koncentration om man har lite mossa som ska bort. Det bästa sättet är att använda en takskrapa , och det finns olika sorter beroende på vilken typ av tak du har. Om du har ett väldigt sluttande tak så kan det vara bra att köpa en takskrapa med teleskopskaft.


På det sättet kan du skrapa taket från marken. Glöm inte att rensa takrännan från mossa ! Används för att skrapa bort mossa och annan påväxt från taket. Tak och hängrännor som fläckats av missprydande mossa och alger ger.


Praktisk utformad takskrapa av plast.

Konceptet består av en specialutformad takskrapa , ett teleskopskaft,. Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. Nelson Garden Takskrapa Nelson Garden. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa. Cirkapris Takskrapa i Polypropenplast, kr.


Scoop, skopa i polypropenplast, kr. Sköt om taket rätt och förläng livslängden. Många hustak drabbas med åren av olika former av påväxt som mossa , alger och lavar. Det teleskopiska aluminiumskaftet ger dig en räckvidd på hela 0-m! Välkommen till Jula och en trivsam trädgård!


När det samlas löv, mossa och barr på taket kan de ge upphov till vattensamlingar och så småningom fukt och läckage. Därför är det viktigt att få bort allt från taket som hindrar regnvatten från att rinna fritt. Du kan spola rent taket med en vattenslang, använda en lövblås eller sopa bort det som samlats där med en piasavakvast. Men är inte det bästa botemedlet mot mossa , att man fäller alla träd som står nära inpå huset och ger skugga över taket? Vi har också mossa på våra betongpannor - alltså på dom betongpannorna som är skuggade av en enorm ek, övriga takpannor är mossfria.


Eken ska jag fälla så fort snön och isen smälter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg