onsdag 18 december 2019

Vad gör en kvinna attraktiv

Du har förmodligen läst massor av artiklar som handlar om vad män tycker gör en attraktiv kvinna. Idag har alltför många av oss den felaktiga uppfattningen att man för att bli framgångsrik i sitt dejtande måste ha en sexig frisyr och perfekt kropp. Var försiktig med vad du konsumerar Dåliga vanor som tuggummi, cigaretter och för mycket alkohol kan göra dig mindre attraktiv i andra ögon, även om folk inte kommer säga något.


Popkulturen anger kriterierna för ”riktig” skönhet som följande: fylliga läppar, modell figur. Men det är inte mascara, concealer eller läppstift som gör en kvinna attraktiv. Har du någonsin undrat vad som gör en kvinna attraktiv ?

Visst, du får de som bara verkar vara otroligt vackra eller otroligt snygga, men för de flesta människor är attraktiviteten något mer medfödd. De flesta kvinnor har undrat, vad gör en kvinna attraktiv , åtminstone en gång. Så, läs vidare för att se att det inte är allt fysiskt. Det verkar som att denna vecka gått lite i ett attraktivt -tema.


Jag frågade Hugo vad han finner som attraktivt hos oss kvinnor. Och det var betydligt mycket mer än en kvinnas utseende! Hittade också en fin lista hos ”Steg av hälsa” som jag ville dela med mig av.


Läs också: saker som gör dig mindre attraktiv enligt forskare. Stress smittar gärna av sig men den kan även hindra dig från att attrahera andra – åtminstone om du är kvinna.

Iallafall vid första ögonblicket. Det är det första intrycket som gör att det kanske leder vidare till ett förhållande. Men vad är det egentligen en man tycker är attraktivt ? Det finns så klart saker som alla män tycker är attraktivt hos kvinnor , men det finns också lite andra fysiska egenskaper som enligt forskning är lika viktigt. Enligt vad gör män verkligen sak hemsida är humor i en kvinna en attraktiv kvalitet.


Att kunna ta ett skämt, och dela ut dem också, är inte bara viktigt för den rena humor aspekten men också när det gäller att hantera situationer i vardagen. I en studie vid Cardiff Metropolitan universitetet så fotograferades en man i en lyxig lägenhet och i en ”vanlig” lägenhet. Det man kom fram till var att han ansågs se mer attraktiv ut i den lyxiga lägenheten. Det ska vara för att man ser mer kapabel ut att kunna hand om en familj, vilket gör en mer attraktiv. Vad är det som gör att en människa uppfattas som attraktiv ? Det har inte alls att göra med fysiska attribut som höga kindben eller glänsande hår.


Vad gör en kvinna attraktiv för en människa? Det finns ingen tvekan om det, kommer ett leende lätt fördubbla din attraktionskraft! Du kan även placera en super bredvid fröken Average och om fröken Average log och super inte, skulle det vara fröken Average att mannen skulle gå för. Vad tycker kvinnor är attraktivt hos en man?


Vilka saker gör män mer attraktiva för kvinnor ? Här går vi igenom olika saker som tjejer tycker om hos killar som INTE är relaterade till utseendet. En skönhet som begår ett brott har större chans att frias, eller få ett mindre hårt straff i rätten. Det har också visat sig att rätten, vad det gäller sexbrott, är mer benägna att uppfatta en mindre attraktiv människa som farligare.

Skönhet har en betydelse vad det gäller påverkan på andras humör. Allt hos en kvinna är så klart attraktivt och fint och ingen annan människa behöver bekräfta det. Men i dag har vi oavsett detta samlat de mest otippade sakerna som killar faller pladaskt för hos just kvinnor som vi inte hade en aning om. Det visar snarare att du inte är en idiot! Det finns faktiskt inget sexigare än när någon tar en i försvar eller backar upp – så satsa på det om du vill få någon på fall!


Omge dig av vänner Människor tenderar att uppfattas som mer attraktiva när de är en del av en grupp än när de är ensamma. Alla vet att sex är sunt och hälsosamt, men hur ofta vill vi ha sex och vid vilken tidpunkt är det bäst? Vad är sant och falskt när det gäller könsorgan, erektion och könssjukdomar?


Bekräfta eller dementera alla dina teorier om sex på den här sidan, där vi har samlat våra bästa artiklar om sex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg