tisdag 24 december 2019

Till min dotter bok

En unik och personlig present till din lilla stjärna. Gör vardagen lite mysigare. Personliga barnböcker där barnet har huvudrollen i alla våra mysiga historier. Barnet julmyser med familjen.


Bokus - Köp böckerna billigare - Aktuella erbjudanden! Alltid ett aktuellt urval av böcker - Köp dina böcker hos Akademibokhandeln!

Skickas inom 2-vardagar. Boken har st läsarrecensioner. För fem år sedan så läste jag boken Malin från Skaftnäs, som innehåller krönikor. För det känns som om det till stor del är Malins eget liv som det handlar om. Till min dotter är en berättelse om Stella och hennes väg från flicka till kvinna.


Malin Wollin har skrivit en intelligent berättelse som berör, som får dig att skratta men som ibland också är ett knytnävsslag i. Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker , lyssnade skivor och tittade filmer. Om att formas och att vägra formas. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

Your country and preferred language. Linda Skugge, Aftonbladet”En träffsäker bok med tydligt feministisk inriktning. Och den är så jäkla bra. Det här är en bok om att inte leva upp till förväntningarna. Att växa upp som tjej och ta för.


Jag har påbörjat en skattkista med böcker till min femåriga dotter. En bokskatt som hon ska få när hon kommer upp i den åldern att intresset för feminism vaknat. Nu senast var det Gudrun Schymans “1brev som inte förändrade världen” som las i lådan med en personlig hälsning från Gudrun.


Om Caitlin Moran bodde i Skithåla, Sverige skulle hon heta Malin Wollin. Den här boken ska jag ge till mina tre döttrar - och min son. Amelia Inga-Lill väljer - Det har blivit en mycket stark bok om klokskap, ångest, livslust och inte minst kärlek. Så kom en medelålders Ovidius till Svarta havet, till en liten ort där han måste börja ett nytt liv som en främling bland främlingar.


Theodor Kallifatides följer denna kamp. Han har också mist sitt lan blivit tvungen att leva och skriva på ett annat språk. Brev till min dotter är sprungen ur hans hjärta. En berättelse om Stella som växer upp på 80- och 90-talet.


Det är roman, en uppväxtskildring. Berättelsen om Stella varvas med tilltal från en vuxen Stella till hennes dotter. Hur fick du idén till boken ?

Raderna i den irländske professorn Richard Kirwans testamente kommer som en chock för hans sörjande fru och barn. Första meningen sätter tonen i boken Jag föddes och råkade vara en flicka. Det skulle bli otroligt spännande att läsa boken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg