onsdag 11 december 2019

Tecken på kär kille

Hur vet man om en kille är intresserad? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa! Det är något alla har upplevt, och det kan vara det jobbigaste som finns.


Oron över att någon du gillar inte känner likadant är svår att hantera, därför listar vi nio säkra tecken på att du kan vara säker på att ni är på samma sida.

Det finns hemliga tecken som en kille visar när han är intresserad av dig. Vi har skrivit allt om de tecknen. Läs mer i vår artikel! Gillar han bilder på mat, på träningen, selfies – eller ja, vad som helst. Då vill han ha ditt intresse och skäms inte alls inför andra att visa att han vill det.


Träffa familjen Vill han att du ska träffa familjen – då är han kär , på riktigt. Men det finns även vissa saker som killar gör, som betyder att han bara vill ha.

Urgulliga Tecken På Att Han Är Rädd För Att Bli Förälskad I Dig. Han blir lite avundsjuk när andra killar kommer på tal. Jag är säker på att du kommer få reda på en hel del som kan hjälpa dig.


Det här är bara några av tecknen på att han gillar dig men är för rädd. Det bästa sättet att ta reda på om en kille gillar dig är att fråga honom. Men om du inte är modig nog att göra det, kan du lita på några beprövade tecken på mäns attraktion. Grunden är att du kommer att känna huruvida han gillar dig eller inte. Lotta Engberg satte verkligen huvudet på spiken under nittiotalet med programmet ” Kär och galen”.


Eftersom vi är här för att hjälpa dig med obestridliga tecken på att en kille är oerhört attraherad av henne. Han ska röra vid hennes hår På allvar, om en kille hade en kär i dig, kommer han i kontakt med håret. Om en kille hela tiden verkar upptagen när du försöker planera saker med honom är det en varningsklocka. Om du har tur, kommer han också strök sitt skägg för dig. Om han däremot gillar att göra planer med dig och inte bara använder ert umgänge som något att falla tillbaka på ifall hans polare bangar så är det ett gott tecken.


TYDLIGA tecken på att du är KÄR ! TECKEN PÅ ATT EN KILLE ÄR KÄR I DIG!

Louise Hammar 107views. Det är definitivt ett tecken på att killen har starka känslor för dig. Du får träffa hans vänner. Och de vet exakt vem du är eftersom han har pratat mycket om dig.


Om vännerna dessutom är väldigt snälla och trevliga mot dig tyder det på att han har sagt bra saker om dig och avslöjat för sina vänner att han. Mr Right eller Mr Wrong? Gå igenom den här listan punkt efter punkt och ta reda på om han är kär i dig eller bara leker med dina känslor.


Det bästa är nog att förutsätta att de inte är kära , men ändå lyssna på vad de säger och framförallt se vad de gör. Med lite tålamod så märker man förr eller senare hur det ligger till. En del är verkligen kära , en del är fulla av skit. Leker med och rättar till håret –Biter sig i läppen lite-Stryker, lägger handen på sin nacke.


Detta är ofta ett säkert tecken på att berättar att en kille gillar dig, eftersom killarna tenderar att glömma allt som kycklingar är de inte intresserade av, säger. Deras namn, jobb, var de kommer ifrån, vad de gör, hobbyer, åsikter och vad de har sagt när de träffades första gången, bara avdunsta. Det viktiga är att se skillnad på om du är kär eller bara bekväm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg