tisdag 31 december 2019

Takbox billigt

Takbox Erbjudandet gäller December ut! Billiga bildelar online. Bara nya reservdelar till lågpris. Vi hjälper dig jämföra pris på produkter och återförsäljare inom fordon. Klockor på nätet till lägre pris.


Stort urval modeklockor och smycken från stora och populära varumärken.

Här samlar vi de största återförsäljarna på nätet blandat med ett par mindre butiker som säljer billig takbox. När man nämner ordet takboxar tänker dom flesta på vinter och skidsemester. En begagnad takbox kan vara en bra affär men det finns lite att tänka på innan du köper. Denna sida är skapad för att vi får många frågor om begagnade takboxar. Att tänka på om du skall köpa en begagnad takbox : Är den verkligen hel?


Dolda sprickor kan finnas. Ska du köpa takbox till din bil? Då har du kommit rätt!


Vi erbjuder ett stort utbud av takboxar av bästa kvalitet från Norauto och Bermude redo att skickas direkt hem till dig!

Alla är godkända och certifierade av TUV och City-Crash-test. En takbox kan vara bra att ha för mängder av anledningar. Här hittar du snygga och smidiga takboxar som passar perfekt när du behöver extra packutrymme.


Med en rejäl och rymlig takbox kör du säkrare eftersom bilens lastutrymme blir fri för sikt bakåt. Med en praktisk hjulstege blir det ännu enklare att packa takboxen. Ny takbox till din bil?


Lasta smartare inför resan med en rymlig och praktisk takbox. Inte nog med att du sparar plats i bagageutrymmet, du kan lasta din packning säkrare genom att ha den i takboxen på bilens tak. Utöver takboxar från Thule, har vi även våra egna Mekonomentakboxar till riktigt bra priser. Att köpa för liten takbox kan vara ödesdigert, att köpa för stort är bara onödigt. Räkna på dina behov och gör ett medvetet val.


Priserna som vi har angett är listpriser, men det behöver inte alls bli så dyrt. Okej, Biltemas och Mekonomens boxar lär bli svårare att hitta billigare såvida de inte rabatteras. Nuförtiden passar de flesta takboxar på de flesta bilar men det kan ändå vara svårt att veta vad som funkar. Läs mer på vår blogg: a href.


Under de år som vi har funnits har vi bland annat hjälpt många familjer som vuxit ur sina bilar med kvalitetstakboxar och takräcken. Vi säljer produkter från Thule, Packline, Calix samt Yakima och kan ödmjukt skryta med en enorm kunskapsbank. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Dags att köpa takboxar? Du får mer detaljerad information om varje produkt genom. Mångsidig aeroodynamisk takbox för daglig användning med slitstarkt AeroSkin-lock.


Maximalt utnyttjande av utrymmet för en mängd fordonsversioner. Lätt att montera tack vare snabbfästet PowerClick. Den integrerade momentindikatorn klickar när den är rätt montera vilket gör monteringen både snabb och säker. Hos oss hittar du takboxar som rymmer allt från 2liter upp mot 6liter.


Beställ en ny takbox online idag hos mekster. Därefter kan du hämta din beställda produkt i närmsta Mekonomenbutik eller i vissa fall få den levererad direkt hem. Aktuellt lagersaldo för Överdrag i din närmsta Mekonomenbutik hittar du i Mekonomens webbshop.


Där anges även om det går att få Överdrag fraktad direkt hem till dig. Elegantare takbox finns inte! Komplett med: - Snabbfästen - Öppnas bakifrån (I och urlastning från tre sidor) - st.


Takräckessystem krävs! Eller om du önskar en som är låsbar. Så här packar du takboxen bäst: När du packar din takbox , tänk på att tyngdpunkten ska vara så låg som möjligt.


Det du lastar ska också säkras ordentligt, gärna med spännband.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg