tisdag 30 oktober 2018

Vandrarhem vadstena

Boka online, betala på hotellet. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Spara upp till på Vandrarhem.

Missa inte chansen, boka nu! På sommaren får du gärna grilla i vår mysiga trädgård eller bara njuta av en god bok och ett glas vin på verandan. Du bor i trevliga enkel- eller flerbäddsrum. Barnsäng Gratis Bokas gärna innan ankomst. Severas på högsäsong juni-augusti 70kr vuxen, Barn – år 35kr.


En söt liten stad som är ett perfekt utflyktsmål för alla åldrar. Välj mellan alternativen pensionat eller vandrarhem plus för ditt boende.

I pensionat ingår lakan och handdukar, ibäddning, slutstädning samt frukost. I vandrarhem plus ingår lakan och handdukar samt slutstädning. Vadstena är en liten pärla intill Vätterns strand. Totalt 1vandrarhem , faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder.


Sängkläder och handdukar ingår. Varmt välkomna till Borghamn Strand. Konferens, boende och bröllop i kulturhistorisk miljö vid Ombergs fot och Vätterns strand.


Vi har öppet varje dag, året runt. Vi öppnar april och har sedan. Läs riktiga recensioner - boka nu! The Vandrahem is situated next to the lake, an easy walk into town. Fler än vandrarhem.


Det som gör Valdemars hus så passande är bl. Pilgrimscentrum vill genom Mariagårdens boende kunna erbjuda en retreatmiljö som uppmuntrar till gemenskap och samtidigt ger plats till egen reflektion och eftertanke.

Detta sammantaget kan ge en pilgrimskänsla som skapar möjlighet till fördjupning. Starby Hotell är ett hotell i countryside stil, vi erbjuder högkvalitativa helhetsupplevelser för både mötesgäster och weekendgäster med gastronomiska upplevelser. Hos oss finns det istället gott om gamla kakelugnar, trägolv och spröjsade fönster. Vårt boende går inte ut på hög standard… faktum är att på Dahlströmska är ingenting standardiserat.


STF vet att det finns mycket vid sidan av vägen, lite längre in i skogen och högre upp på fjället. Upptäck Sverige med Svenska Turistföreningen! Ni kan ha endagskonferens eller stanna i flera dagar - vi erbjuder ett trevligt boende i Empirevillan som har dubbelrum, alla med dusch och toalett.


Under sommartid har vi totalt 1bäddar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg