torsdag 25 oktober 2018

Sminka sig smalare i ansiktet

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser.


Lär dig att konturera ansiktet ! För att ge en illusion av att du har höga kindben, smalare näsa eller mer markerad haka – lär dig att konturera ansiktet.

I videon nedan får du en grundlig genomgång hur du går tillväga. Men det verkar inte finnas någon specifik aktivitet för ansiktet. Om du vill få ett smalare ansikte kan du prova följande tips. Få i dig färre kalorier.


För ett smalare ansikte måste du sluta äta de feta, sockriga och friterade livsmedel som är så goda, men som är så otroligt dåliga för hälsan. Den bästa frisyren för att göra ansiktet smalare. När dessa frisyrer faller över ditt ansikte ser det större ut, så du bör alltid välja raka frisyrer eller frisyrer i lager.


Rakt hår gör att dina kinder ser lite mindre ut.

Har du ett runt ansikte ? Eller ser ansiktet lite svullet ut och du vill att det ska se mindre ut? Väl genomtänkt smink kan förändra ansiktet helt och hållet. En märkbar föryngring täcker dina imperfektioner, och det är inte allt.


Hur sminkar man sig för att se smalare ut? Sminktips som korrigerar ansiktet. Det är många inressant effekter som man kan uppnå med rätt sorts make-up. Den som är kunnig i hur man sminkar sig vet att det finns en hel del som man kan uppnå med rätt penseldrag. Likt en kosntnär kan man leka med skuggor för att förvilla ögat som vilar på ens ansikte.


Det är självklart upp till var och en hur man vill sminka sig , men här följer några tips om du känner att du behöver hjälp på traven framför badrumsspegeln, men inte riktigt vet vad som går fel. Att inte fylla i ögonbrynen. Glöm inte att fylla i dina ögonbryn med en ögonbrynspenna eller ett lätt puder för ögonbrynen. Om man har markerade rynkor eller veck i ansiktet kan det vara bra att använda en primer först och sen foundation för att förhindra att foundationen lägger sig i de fina små vecken i ansiktet.


Ett transparent puder över ansiktet efter man tagit på foundation hjälper också till att låsa make up-en så den inte flyttar på sig under dagen. Om du ändå vill ha en ljusreflekterande effekt, använd en bronzer på vissa områden i ansiktet , till exempel kinderna – inte i hela ansiktet. Då riskerar hyn att se onaturligt fet och glittrande ut.

Rouge fräschar upp ansiktet i ett nafs. Använd en mjuk borste och applicera rouget från kinderna och uppåt. Sminka ögonen så att de går uppåt (se sektionen för ögonsmink). Ju äldre vi blir desto mer hängande och utdragna blir våra ansikten.


Sminkar man ögonen så att de blir mer som kattögon ser man därför oftast både piggare och yngre ut. Mörka ringar, urholkningar, rynkor eller påsar under ögonen är vanliga ålderstecken. Sminka dig varsamt, linjer och rynkor under ögonen syns tydligare med ett för tjockt lager smink. UNDERFRANSEN Blicken blir mer öppen och klar om man struntar i att måla mascara på underfransarna eftersom skuggan ger ögat ett litet häng.


EYELINER-TRICKET Fyll i de övre ögonfransarna underifrån med en svart eyeliner. Sminkkonceptet bygger på att skapa illusioner med hjälp utav skuggor för att framhäva (förstora) eller förminska partier i ansiktet. Men hur gör man egentligen contouring? Med hjälp av skuggor och highlighters kan du forma ditt ansikte , få det att se smalare ut eller bara markera dina egna naturliga drag. Om du tycker det är svårt att sminka sig så ögonen ser klarare ut, så att kinder, kindben och läppar ser friskare ut, kan man använda sig av andra knep för detta.


Man måste däremot inte lägga sig på ett operationsbord och ta till kniven för att skära bort hu eller spruta i silikon, eller tuppkam, eller liknande. När du sminkar dig i rätt ordning blir. Modettes motto är att alla unga kvinnor ska våga drömma och tro på sig. Terapeuten Amanda Åkerlind förklarar att när vi löser upp spänningarna så formar sig huden utmed muskeln, och ansiktet blir fastare. Ibland upplever vi att vi gått upp i vikt runt ansiktet , när det i själva verket är spända muskler som spökar.


Vilken typ av glasögon du har och om du är långsynt eller närsynt har stor betydelse för hur du kan sminka dig för att framhäva dina ögon och ditt ansikte. Makeupexperten och frisören Maja Pettersen hos salongen Gevir i Oslo delar här med sig av sina bästa tips. Det är mest vanligt att kvinnor sminkar sig , men även många killar gör det också. Vissa har lite plufsigare ansikte trots att kroppen är smal , men tror det går bort för många.


Svårt att veta hur gammal du är. En grej du kan göra är väl att försöka gå rakrygga sitta rakt och inte vara en soffpotatis - då får du bättre hållning och din kropp slätar ut sig mer. Höga kindben symboliserar skönhet i hela världen och är något man kan förändra i sitt utseende på bara några minuter med en fillerbehandling.


Man kan också forma tinningar, kinder, käklinje, näsa eller haka för att förbättra profilen, ge ansiktet bättre proportioner eller ta bort asymmetrier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg