torsdag 11 oktober 2018

Sturehof lunch

Sturehof lunch

Sturehof är långt ifrån en vanlig restaurang. Vår ambition i matsalen är att erbjuda en avslappnad men kunnig vinservice där alla som önskar ska få möjlighet att rådfråga oss i sitt vinval. Välkommen att boka bord på ett klassiskt brasserier i Hjärtat av Stockholm som erbjuder högklassig mat, dryck och atmosfär. Telefontider Vardagar från kl.


Vi svarar på mail vardagar kl. Karta Presentkort Vår integritetspolicy. De bästa lunchrestaurangerna i Östermalm (Stockholm), Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om de bästa lunchrestaurangerna i Östermalm (Stockholm) och. Lunch i klassiskt stuk. Med sin sobra stil gör sig Bardot extra bra för en klassisk affärslunch eller för en lunchdejt med vännerna.


Välj en plat du jour (som byts ut varje dag) eller à la carte för en lite lyxigare lunch. Härifrån är det nära till Dramaten och Stureplan. Sturebadets restaurang Välkommen till vår restaurang, en undangömd oas där du kan varva ner och umgås i en avslappnad miljö.


Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med vår integritetspolicy. Den ska hålla hög kvalitet, ha ett tydligt ursprung och vara hållbart producerad. Kom förbi våra diskar för att handla färsk fisk och grönsaker.


Välkomen att avnjuta din lunch hos oss på Sture. Stures restaurangskola har två restauranger öppna för allmänheten. I Bistron serveras lunch klockan 11. I Stures à la carte, cirkapris för trerätters: 170–1kr. Nu kan du även avnjuta några utvalda rätter mellan kl.


Kommendören, perfekt för en sen lunch eller tidig middag. Vill ni boka vårt vackra kafé för fest, dop eller liknande tillställningar tar vi emot bokningar för sällskap på upp till personer. Paris har sitt Brasserie Lipp. Det är bara att erkänna.


Inget annat ställe i huvudstaden kan bjuda på samma urbana sorl,. Vi serverar våra luncher på Boqueria måndag till fredag med smaker från hela världen. Ni kan välja från en mängd olika tapas, veckans fisk och veckans grönsaksrätt. Vi byter vår meny veckovis och försöker alltid jobba med de råvaror som är bäst för tillfället.


Sturehof lunch

I över hundra år har matsalen och barerna på Riche varit en social tummelplats för både makt- och kultureliten, unga hippa, gamla rävar och alldeles vanligt folk. Grodans bar har stans bästa AW och DJs. Typiska maträtter : Toast skagen, Skaldjurplatå, Grillad piggvar på bit, Biff Rydberg, Grillad svensk entrecote med tomatsallad. Bra att veta: Högre medelålder och goda jaktchanser i den stora, så kallade skilsmässobaren.


Restaurang Riches kök kännetecknas bäst av Tore Wretmans arv. Center Manager Ann-Sofie Svennberg ann-sofie. Marknadschef Linda Monie linda.


Den livliga stämningen i ett hål i väggen på en av Madrids bakgator. Att komma till oss på Spanjorskan är som en kort resa till Spanien, men ändå inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg