onsdag 31 oktober 2018

Gangster tema fest

Om du vill dekorera din lokal, kan vi rekommendera scene setter på väggarna, det får hela lokalen att andas fest och är lätt att sätta upp. Som bordsduk kan du använda en enfärgad svart duk med dollarkonfetti utstrött på bordet. Dags att gå på storslagen gangster - fest á la Gudfadern, Al Capone? Då gäller det att man klär sig med stil.


Gangster tema fest

Här har vi samlat maskeradkläderna som får dig att lyckats på nästa gangsterfest. Du finner den karaktäristiska hatten tillsammans, med feta guldsmycken i form av halsband och ringar. Alt hvad du behøver til din temafest! Dag-til-dag levering og. Vi har gjort det enkelt för dig!


De mest klassiska tema för fest hittar du nedanför, tryck bara på bilden för temat. Om du vet om att dina vänner antaligen inte har en aning om vad de ska ha på sig på din temafest - skicka dem till denna sidan då! Och ja, det går utmärkt att ha fest med flertalet olika tema. Vill du och dina vänner klä ut er till Al Capone, Scarface, Vito Corleone och alla andra populära gangsters historiska så väl som fiktiva?


Gangster tema fest

Det låter som en bra idé, och i så fall har vi ett (eller rättare sagt fler än ett) erbjudande du inte kan motstå! Maskeraddräkter taggade med gangster. Vill du stå ut från mängden på maskeraden kan du klä dig i maskeradkostymer som förvandlar dig till Gudfadern själv, en av hans hantlangare eller en flirtig gangstertjej. Gör festen roligare med att ge den ett tema.


I vårt fantastiska utbud av teman för festen så hittar du inspiration. Med våra väggkulisser så kan du kan skapa ett helt rum och ge festen den rätta inramningen i temat. Välkommen in och fynda, vi har allt till festen ! Få tag på dina favoriter till kampanjpris! Häng med och inspireras till en fest med The Great Gatsby- tema ! Vi tittar lite närmare på 20-talsfilmerna The Great Gatsby, Some like it hot, Al Capone, Midnight in Paris och Downton Abbey. Catherine Martin and Miuccia Prada skapade de fantastiska kläderna till the Great Gatsby (med premiär maj).


Hold din næste fest som en temafest med gangster tema ! Her hos os på temashop. En gangster er betegnelsen for en kriminel person, som deltager i organiseret kriminalitet og er tilknyttet en kriminel organisation. Uanset om I vil holde festen i virksomheden eller ude.


Om I ønsker en lille jazzklub eller en kæmpe ballroom, selv vil stå for dele af festen eller ønsker at alt bliver gjort for jer, så finder vi løsning, der garanteret opfylder jeres forventninger. Ska du ha temafest med guld som tema har vi gjort det lätt för dig. Smyckeshop med kvalitetssmycken. Flotte festartikler til lokalet og borddækningen f. Gangster og Mafia Tema Festartikler. Husk også cigaretrør og fjerboa til pigerne, og hat og overskæg til drengene!


Vill ha en temafest, men vill ha tips på roliga sådana! Berätta gärna om fester ni haft eller varit på där temat varit lyckat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg