onsdag 17 oktober 2018

Islami evlilik cinsellik

Find about islam on DownloadSearch. Search the best information on DirectHit. Everything What Is Islam Right Now on Direct Hit. Evli çiftlerin cinsel ilişkilerinin uygun olan ve olmayan vakitleri de bulunmaktadır.


Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri, Cuma geceleri, gündüz vakitleri ve öğleden önce de uygun görülen vakitler arasındadır.

Lohusalık dönemi kadı nların fizyolojik bakımdan rahatsız olduğu dönemleri ifade etmektedir. Doğum sonrasında gelen kanamalara nifas denilmektedir. Gebelik dönemlerinde abdest alınmalıdır, namaz kılınmalıdır.


Lohusalıkta cinsel ilişki diyanet tarafından da belirlenmiştir. Bu sebeple evlilik ve cinsel hayat konusunda bilgilendirilmek önemlidir. Bu husus karı-koca arasındaki meşru cinsel ilişki türlerinin meskutün anh (sükut geçilmiş) kısmına girer. Dolayısıyla yasaklığı konusunda kesin delil olmayan her şey mübah addedilir.


Kadın ve erkeğin cinsel ilişki sırasında birlikte ya da her biri ayrı ayrı duyumsadıkları gerilimin doruk noktaya ulaşıp tüm bedeni kaplayan haz duygularıyla çalkalanmasına orgazm denir.

Orgazm durumları, eşleri fiziksel açıdan rahatlattığı gibi ruhsal açıdan da sağlıklı kılar. Cima, kadınla erkeğin cinsi temasta bulunmasıdır. Sen, cinselllik ile ilgili merak.


Ancak aynı şahıs evlenmez de evlenmeyişin-den dolayı zina, istimna, namahreme bakma, livata vb. Yine, günaha düşme korkusu içinde olan bir gence de evlilik farzdır. Cinsel aktivite büyük ölçüde evlilik.


Lavinsta islami ilişki sitesi sizlere memleketimizin her şehrinden uygun bayan, erkekler ile islami evlilik adayları profilleri ve ilanları sunuyor. Islami kitap İslam dini, damacanayla mastürbasyon, İncil ve vefk çalışmalarındaki uzmanlığıyla yanınızda. Cennette evlİlİk cİnsellİk ayetlerİ çelİşkİ eleştİrİ. Türkiye’nin alanında en samimi İslami evlilik sitesine hoşgeldiniz.


Sizin gibi düşünen insanları sitemizde bulabilirsiniz. Amacımız, evlilikte İslami değerlere önem veren insanlara yardımcı olmaktır. Allah katında eşsiz ve çok kutsal bir kurumdur.


Bu durumda İslami evlilik insanların mutluluğunu ve inançlarına uygun bir evlilik yapmalarını baz alır. Türk evlilik sitesi olduğumuzdan dolayı İstanbul, Ankara, İzmir ve anadolunun dörtbir yanından evlilik niyetinde olan üyelerimiz katılıyorlar. Evlilik Merkezi olmak büyük bir görev.

ElitAşk, islami evlilik isteyen bayanlar ve erkeklerin en çok girdikleri ve tıkladıkları islami evlilik ilanları ile dolu bir islami evlilik sitesi. Biz, çok evlilik konusunda hisse ve propagandaya değil aklıselime tabi olmak gerektiğini savunuyoruz. Zira çok evlilik konusundaki propagandaların altında İslam düşmanlığı vardır. Allah’ı, Kur’an’ı ve ahiret gününü kabul etmeyenler için bu konu iyi bir malzeme sayılmaktadır.


Uzman Doktor Ayşe Bandec. Sizlerin mutlu bir yuva kurması için hizmet veriyoruz. Evlenmek istiyorum diyen herkese hitap ediyoruz. Kendimize ve sitemize güveniyoruz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg