tisdag 9 oktober 2018

Händig man sökes deltagare

Händig man sökes deltagare

Tre kvinnor dejtar sex olika män var under tre veckor – samtidigt som killarna hjälper dem med olika husprojekt. Hon har inte skött det snyggt, säger han i programmet. Händig man sökes ” har premiär måndagen den februari på TVoch Viafree. Det allra bästa hade förstås varit om kärleken kom i snickarbyxor.


Ja, det får man väl hoppas. Med största sannolikhet inte helt omedvetna om den svindlande sexismen – men förmodligen med förhoppningen att folk ska se att detta är gjort med ”glimten i ögat”. Mannen kanske vill vara lite macho man – den som snickrar när staketet går sönder och får upp tavellisten från Ikea. Aftonbladet - aug kl. I programmet får deltagarna besök av hantverkare som ska förvandla deras hem samtidigt som de kämpar om kvinnornas gunst.


Stugan vid havet är en perfekt miljö för hans skrivande - tills han möter sin hyresvärd: lordens svenska hustru Anna. Förförd av ladyn dras John in i lekar som till slut får hela ön att hålla andan. Under tre sommarveckor dejtar de sex hantverkare vardera och får hjälp med olika husprojekt.


I klippet nedan kan du se hans. Ja rörläggare kan allt, så är det ju, de slår alla, säger Niklas Lövkvist VVS-montör och en av deltagarna. Jag har aldrig varit händig och mina julklappspaket har alltid kunnat skiljas från de övrigas genom sin knölighet.


Direktör Sandh var en föga händig man och det beredde honom svårigheter att passa in fönstret. En man med en snygg bar överkropp, vad är det för fel med det? Låter det könsstereotypt?


Hur det går för Greger och de andra deltagarna som tävlar om Filippas kärlek ser du i programmet som visas på TVoch Viafree. Läser du ofta nyheter i din. TV3:s nya satsning – hantverkare söker kärleken. Alltid bra priser och snabb. Driver egen firma och har byggt om delar sitt hus själv.


Lever i ett smurfhus som är i behov av renovering. Nahrin Afrayem, år, bor på en ö vid Drottningholm utanför Stockholm. Johanna Björk, år, bor i Vellinge utanför Malmö. Se Händig Man Sökes och fler av de bästa serierna online på Viaplay.


Du kan streama serier till dator, surfplatta, mobil, spelkonsol och Smart TV. Efterhand har Nahrin skickat hem deltagare och i det sista och. Nu kommer den andra fristående boken i hans Hope Island-trilogi, Halvvägs till himlen , där vi återigen får besöka de.


I del fem av Händig Man Sökes vill Filippa se mer hud och utmanar killarna att jobba i bar överkropp när dom ska renovera hennes kök. Det handlar om John, en dagdrivare som bor i London på 80-talet. I en avlägsen by på en vindpinad skotsk ö väntar ett gods med en förfallen stuga som ska renoveras.


Händig man sökes deltagare

Han vill egentligen skriva en roman som han vill skriva på sin pappas gamla skrivmaskin. Vad kommer John att råka ut för då och hur går det för Anna och lordens planer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg