torsdag 11 oktober 2018

Övernattning vadstena

Sök och boka hotell online. Lågpriser på hotell i Vadstena. Billigt Övernattning på vägen med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här!


Boka enkelt era evenemangspaket hos centrumet för underhållning - Weego.

Oavsett dina intressen så finns Weego där för att skräddarsy just dina önskemål. Välkommen till Vadstena. Här finns både mycket att göra och att se.


En medeltida stadskärna med butiker, unika sevärdheter som Vadstena Slott, Klosterkyrkan, muséer, mängder av aktiviteter och dessutom ett blomstrande näringsliv. Här kan du läsa mer och få tips! Här bokar du ditt boende på Slottsgården.


Skulle du stöta på problem är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

Vi har öppet varje dag, året runt. Storgatan är Vadstenas affärs- och gågata med gångavstånd till sevärdheter, nöjen och restauranger. Vadstena - boende, café cafée, hotell, restaurang, konferens - företag, adresser, telefonnummer. Skulpturparkvadstena ArtCamp Folkets Park Vadstena Krogaränga Sissi Westerberg Eva Lindgren Olav Lunde Linn Marie Carlehed Nada Tendzeric projektledare Ida Olai.


Dahlströmska gården i Vadstena är boendet för dig som tröttnat på spa-avdelningar, heltäckningsmattor och minibarer. Hos oss finns det istället gott om gamla kakelugnar, trägolv och spröjsade fönster. Ingår i ALLA SPA-PAKET med övernattning Access till romersk simhall, tempererad 20-meters bassäng, saltgrotta, varm romersk källa samt stort relaxområde. Business Countryside Hotell i Vadstena.


Starby Hotell är ett hotell i countryside stil, vi erbjuder högkvalitativa helhetsupplevelser för både mötesgäster och weekendgäster med gastronomiska upplevelser. Hotellet är vackert beläget i Vadstena som ligger vid Vätterns östra strand i Östergötlan mitt emellan Stockholm och Göteborg. Specialpriser, Spara upp till ! Vi var i Vadstena för att se på ett hus som var till uthyrning därav vårt korta vistelse denna gång. Inspirationen att bo i Vadstena skapades när vi var där en heldag för några somrar sedan och strövade i den gamla staden med sin historia och då med ljuvliga rosor lite överallt. Gästhemmet Klostret Besinningshelg.


Men Du kan få bo hos oss - fast inte i klostret förstås. I Vadstena har av familjerna mer än ett barn.

Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och av de som bor här är barn under år, vilket är lägre än genomsnittet () för kommunen. Mariagården i Vadstena är Pilgrimscentrums retreatgård. Detta sammantaget kan ge en pilgrimskänsla som skapar möjlighet till fördjupning.


Vill Du få svar på (nästan) alla Dina frågor om vilka vi nunnor är, hur vi lever idag, hur en dag ser ut hos oss? Eller få veta vad klosterliv är över huvud taget? Då har Du hittat rätt.


Du kan också få tips på vilka möjligheter Du har att bo hos oss på gästhemmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg