fredag 12 oktober 2018

Keltas romantika ryga stokholmas

Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder. Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Hitta billigaste resan här. Romantika didingas kruizinis laivas siūlo kiekvienam svečiui patirti poilsinę, pramoginę kelionę.


Nuobodu nebus ir mažiesiems keliautojams.

Kiekvieną akimirką, kurią praleisite laive suteiks nepamirštamas emocijas ir vėl kvies keliauti ne vieną kartą! Visur nurodyti vietiniai laikai. AS Tallink Grupp pasilieka tiesę keisti bilietų kainas, tvarkaraščius ir maršrutus be išankstinio perspėjimo.


Keltai Tau surasti geriausią! Ypatingai daug pramogų jei keliaujate su draugais ar šeima. Krantas Travel siūlomi keltai į Švediją leidžia pasiekti Švediją patogiu ir greitu būdu.


Keltų bilietai į Švediją galimi įsigyti įvairiomis datomis bei už patrauklią kainą.

Kompanijos Tallink keltas Romantika yra vienas iš dviejų keltų jungiančių Estiją su Švediją bei kiekvieną dieną plaukiančių maršrutu Talinas – Stokholmas. Laive yra diskotekos, restoranai, barai, parduotuvė, vaikų žaidimo platforma, sauna, konferencijų salės. Pateikite duomenis laiku. Kruizai Ryga Stokholmas , ⛴, Įsimylėti Stokholmą labai lengva: kruizai Ryga Stokholmas patirtis ir įspūdžiai, lankytinos vietos, ⛴. Domina keltai ir keltų bilietai į Švediją: Ryga - Stokholmas - Ryga. Keltų bilietų užsakymas, profesionalios konsultacijos ir geriausi pasiūlymai kelionių agentūroje Travel N More.


Linija kursuoja laivai Isabelle ir Romantika , kurie užtikrina keleivių, keleivinių kelių transporto priemonių bei krovinių pervežimą tarp Latvijos ir Švedijos – kasdien Rygos ir Stokholmo uostų kryptimis. Ryga – Stokholmas pradėjo kursuoti TALLINK keleiviniai keltai. Maršrutu Stokholmas - Ryga plaukia puikus „Tallink Grupp” operatoriaus keltas – Isabelle. Vykstant šiuo maršrutu kelionė trunka vos šešias valandas, kurių metu galite ramiai atsipalaiduoti ir pasimėgauti masažais bei saunomis, SPA centre. Išvykimas: kas antrą dieną.


Latvijos, Lietuvos bei Estijos gyventojams šis maršrutas yra vienas ekonomiškiausių ir komfortiškiausių susisiekimo būdų su Švedija. Travel between Stockholm and Riga with luxurious cruise ships Isabelle and Romantika. Overnight cruises all year round.


Maršrutu Talinas – Stokholmas plaukia du „Tallink Grupp” keltų operatoriaus modernūs keltai : Victoria I ir Romantika.

Kiekvienu iš keltų gali plaukti daugiau nei du tūkstančiai keleivių. Tai modernūs Baltijos jūros milžinai. Kruizas Ryga - Stokholmas - Ryga - populiariausias kruizas Baltijos jūra, į kurį galima plaukti ištisus metus.


Kaip mes palyginti keltai , kainas ir laikai Ryga į Stokholmą. Jei yra daugiau nei vienas keltas įmonė, veikianti nuo Rygos Stokholmo maršrutu mes parodysime jums visas keltų bendrovių, įsitikinkite, kad jūs gaunate savo geriausią kainą. Kruizinė kelionė Ryga - Stokholmas - Ryga. Pasirinktos klasės kajutė arba viena vieta kajutėje. Nepakartojama poilsinė ir pramoginė programa laive.


Pramoginė ir poilsinė programa laive. Kviečiame šokti grojant gyvai šokių ar disko muzikai su mūsų DJ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg