fredag 25 november 2016

Chinsräcke utomhus

Ett annat sätt att sätta upp en chinsstång eller ett chinsräcke är att fästa det i väggen med skruvar och beslag. Detta blir en väldigt fast och stabil installation som står pall för mycket vikt och belastning under lång tid. Därför rekommenderas det för dig som vill träna chins mycket och ofta. Med en chinsställning kan du på ett effektivt sätt träna större delen av överkroppens bakre muskulatur samt biceps, medan en dipsställning hjälper dig träna bröst,axel och triceps-partiet.


Och, något som jag har fantiserat om i flera år nu är att ha en egen gedigen chinsställning i min egen trädgård. Eftersom vi flyttade till. Här har vi samlat alla pull-up och chin-up bars för dig som vill ta dina pull-up och chins till nästa nivå.


Det finns allt ifrån väggmonterade till takmonterade. Det stora antalet grepp gör att du kan få flera olika sorters vinklar i din träning och involvera dina muskelgrupper lite olika på ett och samma redskap. Tack vare att man kan ha olika grepp kan man också få ut mycket mer av träningen med detta chinsräcke.


Chinsräcke utomhus

Till exempel med en vanlig rak chinsstång har man ju ingen möjlighet till parallellt grepp vilket är en nackdel. En annan mycket stor fördel med denna pull up bar är att den är extremt lätt att fästa i en dörröppning. Chinsräcke kraftigt väggmontage Gymleco är utmärkt för att bygga styrka i överkroppen, vilket är A och O för den som vill bli stark och vältränad. Med pull up-stången kan du utföra pull ups och chin ups, två riktigt effektiva övningar som aktiverar stora delar av överkroppen. Montering sker i dörrposter.


Antingen en markram eller metpost, båda blir stabilt så det räcker för ett chinsräcke. Väljer man en markram kan man dra ner några i hörnen och skruva fast i ramen. Metpost skulle jag nog köra på alternativt slå ner stolparna direkt i backen beroende på mark. Troligtvis snabbaste och billigaste alternativet.


Jag älskar att göra aktiviteter utomhus , tillsammans med barnen och mannen, där alla får röra på sig och ha roligt. Denna hinderbana barn – för ja, den var anpassad framför allt för barn – var en typiskt sådan aktivitet. Att göra sin egen hinderbana är inte speciellt svårt. Det blev ett takmonterat chinsräcke där jag utgick ifrån en dragstång och ett byggbeslag. Jag kompletterade med en T-bar rodd från Västsvenska Träningsprodukter som gör att skivstången får ytterligare ett användningsområde.


Post navigation ← Older. Dörrtrapets som enkelt hängs direkt mot dörrkarmen utan att du behöver mont. Letar du efter en bra och prisvärd chinsstång , även kallad pull up stång och dörrtrapets? Då är du välkommen in till vår stora köpguide och topplista med de.


Ställningen ska vara utomhus stående i marken. Väderbeständigt Kettler bordtennisbord för utomhus. Perfekt pingisbord för nybörjare Kettler Axos Outdoor Bordtennisbord utomhus av kända varumärket Kettler är bra lämpat för nybörjare. Vi säljer Abilica Door Gym, dörrtrapets till bra priser.


Snabb leverans och öppet köp i dagar. ScanCord levererar utomhusprodukter såsom klätterställningar, lekplatsutrustning, träningsutrustning, parkmöbler etc för den Skandinaviska markanden. Vi har träningsprodukter för både motionären samt elitidrottaren och har det mesta vi säljer på lager för omgående leverans. Oavsett om du är ute efter.


Chinsräcke utomhus

Skandinaviens ledande leverantör av textila nät, såsom skyddsnät, containernät, sportnät, fallskyddsnät, fågelskydd samt park och lekplatsutrustning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg