tisdag 8 november 2016

Farideh arman

Hon är strax över femtio år. I slutet på 70-talet, när hon var i tjugoårsåldern, demonstrerade hon mot Shahens diktatur i Iran. Av de kvinnor förbundet hjälper så kommer procent från andra länder från början. Och vad driver människor att arbeta med och skildra människor i svåra livssituationer?


Vi har alla en plikt att berätta när vi ser att någon blir misshandlad.

Radiofontänen lyssnar och lär. Hon som har blivit en symbol mot hedersförtryck i Sverige. Medier runt om i världen skriver mycket om USA-Iran-konflikten, men mindre om de många människor i Iran som vill bli av med landets regim. Eftersom både hennes mamma och hennes syster gått bort i äggstockscancer blev hon alltmer orolig och sökte sig till vårdcentralen för hjälp. Hon led av smärtor i magen, svullnade upp, mådde illa och blev allt magrare under en längre tid.


Skip navigation Sign in. Farideh har angett jobb i sin profil. Barnen är skadade i själen, och ibland på kroppen också.

Något som kan stanna kvar hela livet. Därför måste man hjälpa dem så tidigt som möjligt. Jag vill jag prata om två fenomen som har en avgörande roll i världen, dessa båda har en. Internationella flickdagen uppmärksammas över hela världen och temat för årets internationella flickdag är avskaffandet av barnäktenskap.


Ned med den fascistiska regimen i Iran var budskapet från demonstranterna. Folkets hus hus tillhör folket, inte terroristerna. Arman Tajnia är även skriven här.


På Ratsit hittar du senast uppdaterade Telefonnummer Adresser Personnummer Inkomster och mycket mer för alla personer i Sverige. Barnen som glöms i våld i nära relation Många våldsutsatta barn. Samla dina lån och få mer över av lönen. I Kaverös sänker Sambla räntan på.


Igår höll Kvinnoförbundet i Malmö en tillställning där de presenterade sitt projekt: BOM. Man måste våga kämpa för livet, säger hon. Hon bor i ett område som tillhör Lundby församling.


Det är givetvis inte förbjudet att prata om sina upplevelser, men vi föredrar att fokusera på annat. Vi vill ge dem som är här chansen att fokusera på glädje, skapa nätverk och hitta kompisar.

En svensk person har sitt nätverk att falla tillbaka på. Hon åkte till Frankrike för att kunna påbörja behandlingen i tid eftersom svenska läkare inte kunde skriva ut den. De har inte råd att ansöka på nytt och tycker.


Men Oldin poängterar att. I ett uttalande på onsdagen riktar nu ambassaden stark kritik mot Kulturens beslut att häva avtalet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg