torsdag 10 november 2016

Blogg frågor listor

Det finns listor för alla tillfällen! Klicka dig igenom kategorierna så kanske du hittar en lista som passar dig och din blogg. Blogglistor är ett utmärkt sätt att skapa kontakt med sina läsare, så ta chansen att fylla i någon lista då och då! Haha älskar denna lista så mycket.


Men ja det hade jag bergis.

Hade du blivit glad om din kille friat till dig? Hade nog först fått lite ångest, sen blivit glad. Klackskor eller sneakers? Tips, listor , länkningar, allt för en intressant blogg ! Vilken är den senaste. Listan kan handla om dig i största allmänhet eller vara mer inriktad på något specifikt och det är okej att låna idéer av andra så länge du är tydlig med var du hämtat informationen.


Listor är ett roligt sätt för dina läsare att få lära känna dig bättre och du får möjlighet att dela med dig av sådant som kanske inte passar in under ett eget inlägg.

Tjuvade denna listan utav min kusin Sara ;) 1. Hur länge har du bloggat? Här kommer listan på 1frågor från Zandras blogg Lång, men ändå ganska roliga frågor … 1. Vad har du gjort i dag? Städat ur skafferiet, plockat i hallen, rensat på kyl- och frysskåpen av magneter och papper.


Kategori: Bekännelser, frågor , listor saker om Elin Oftast det första jag gör när jag kommer hem är att slänga av mig alla osköna kläder och lägga mig i sängen. Hittade några bloggfrågor inne hos Flora som jag också vill svara på :) 1. En AirPod och en ögonbrynspenna. Måste tipsa om den från HM. Kostar bara 49kr men är svinbra!


Funkar Espresso House där vid Götgatsbacken kl 17. Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar. Hahahahha älskar frågorna på den här listan så mkt 35.


Har du sårat någon med flit?

Känner att jag verkligen KAN ringa väldigt många, vilket är en sån otrolig ynnest. Nu senaste åren har det nog oftast varit morsan, jojje, Anton eller psykologen. Vissa saker har lagts till eller tagit borts de senaste åren men så såg listan ut när jag sökte. Själva utbildninge bestod av ungefär lika delar teori och praktik och avslutades med examination, såväl muntlig, skriftlig och praktisk.


Vem träffade du senast? Eftersom ingen ställt frågor till mig på länge passar jag på att sno en lista SKAMLÖST från internet. Content, som de säger. Hittade denna lista hos en tjej som kallas (?) Style-Elin efter att ha googlat ” bloggfrågor ”. Släpp klockan, kraven och listorna.


Ibland är de dina vänner, men ibland behöver du bara få vara tidlös och fri. Fortsätter på listiga temat lite med dagens blogginlägg, en 10-slumpmässiga- bloggfrågor - lista jag knåpade ihop efter en snabb googling, när dagens att-göra- lista var komplett nedtecknad med tvättmedelshopping, textredigering och lite annan allmän glamour. Meningslöst, men en sån jävla flasch back från bilddagboken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg