onsdag 9 november 2016

Eurocard faktura

Kreditkort med försäkringar, upp til 100. Jämför kreditkort och hitta det kortet som passar bäst till dig. Ansök enkelt med BankID. Få de fördelarna som passar bäst till dig.


Med e- faktura slipper du allt krångel med pappersfakturor och OCR-nummer.

Du får in fakturan direkt till din internetbank där den sedan lagras i månader. Enkelt för dig – och miljöanpassat. För att ansluta Eurocard till e- faktura loggar du in till din internetbank. Med Eurocard -appen kan du enkelt se ditt aktuella saldo eller dina köp och fakturor - oavsett var du befinner dig.


Du kan även logga in på Mitt Eurocard. Logga in för att se uppgifter på ditt kort. When you via NIA you cannot change any values.


Våra kreditkort Eurocard Gold och Eurocard Platinum innehåller smarta tjänster, försäkringar och förmåner som gör varje köp lite smartare och smidigare.

Genom att välja fakturering av resekontot i en annan valuta än lokal minimerar du valutarisken mellan köp och betalning, samt minskar företagets kostnader för valutaväxling i banken. Lösningen är enkel att upprätta och innebär inga förändringar i resebyråavtalen. Välkommen att titta in på nya eurocard. Vi bygger en ny webbplats med nya funktioner och förbättrad användarupplevelse. Når du har tilmeldt betalingen til Betalingsservice, vil du ikke længere modtage en faktura med posten, istedet vil oplysningerne fremgå af din BS oversigt.


Du som har ett Eurocard privatkort väljer själv hur mycket du vill betala när fakturan kommer, minst av fakturabeloppet (lägst euro) så länge det ryms inom ditt delbetalningsutrymme. Lägsta belopp som måste betalas står tydligt angivet på fakturan. På din faktura , så framgår tydligt det lägsta belopp som du måste betala, resten kan du skjuta upp till kommande månader. Har du inte redan möjlighet att delbetala din faktura eller vill ändra ditt befintliga delbetalningsutrymme kan du enkelt ansöka via vår app eller genom att logga in på Mitt Eurocard. Eurocard har kort och betallösningar som förenklar arbetslivet.


Vi hjälper företag i alla storlekar och branscher att optimera hantering av utlägg och fakturor. Your Eurocard private card has a credit facility which allows you to pay your invoice in instalments. Apart from interest, Eurocard does not charge any other fees for paying your invoice in instalments (e.g. account management charges). I en rapport som Eurocard tagit fram i samarbete med Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) framgår att endast procent av nordiska företag utfärdar kreditkort till medarbetare som har utlägg i tjänsten.


Bland de företag som har den mest effektiva utläggshanteringen är antalet något fler, upp till procent. Visst går det att betala fakturor med kreditkort. Det tillkommer dock avgifter, har jag för mig.

I kontovillkoren kan det finnas restriktioner, speciellt mot att betala kreditkortsräkningar med kreditkort. Och får du inte det du har beställt och betalat för hjälper vi dig att reklamera. De finns två aktörer att använda sig av.


Det är billhop eller Betalo. Deras tjänst varierar i utbud och pris. Oavsett om det är ett kreditkort, alternativ till betalning av fakturor via ditt kort eller något annat som handlar om din privatekonomi så är det viktigt att jämföra ordentligt.


Vores kreditkort Eurocard , Eurocard Gold og Eurocard Platinum indeholder smarte tjenester, forsikringer og fordele, som gør alle køb lidt smartere og enklere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg