tisdag 15 november 2016

Badoo någon vill chatta

Chatta online i Lycksele, Sverige. Bli medlem och träffa nya vänner i din närhet. Badoo , och många i Lycksele. Dags att träffa någon ? Vem du än är, och vad du än söker, så är oddsen på din sida när det gäller att hitta någon speciell bland våra 4miljoner användare.


Oavsett om du är på bussen, på fiket eller bara softar hemma, så kan du matchas ihop och chatta med personer som intresserar dig.

Om du vill välja ålder och kön klickar du på filtrera-ikonen bredvid Encounters till vänster eller i Folk i närheten uppe till höger. När du har skapat en profil kan du börja rösta Ja eller Nej på de andra användarna i Encounters och när en matchning skapas kan ni börja chatta ! Stockholm, vill ha någon att chatta med och eventuellt träffa men går bra att bara chatta. Spelar ingen roll om du bor i Skåne eller Stockholm för mig är avstånd inget problem. Jag kan vara lite annorlunda men i grund och botten ganska normal har Asperger osv. Hitta en partner snabbt här.


Men hur som helst så är jag övertygad om att badoo håller på och fejka saker. Jag får bland annat ganska många matchningar med folk jag definitivt inte har gillat, eller ens sett på sidan innan.

Och det där med x vill chatta med dig eller vad det brukar stå är givetvis fejk. Du kan chatta med en person i din Lifesize-kontogrupp eller delta i en gruppchatt i ett mötesrum. Chatt -sidan bibehåller din chatthistorik och visar den senaste chatten.


Tjänsten är gratis och anonym. Oseriösa människor som bara vill synas. Många vill bara chatta och aldrig träffas. De flesta vill inte ens chatta. Sedan är det en begränsning hur många chattar man får starta gratis sedan kostar det pengar.


Det var en tjej vars min profil en dag dök upp på hennes encounters. En inofficiell siffra säger att sajten har runt en halv miljon svenska medlemmar, vilket bör innebära att de flesta kan hitta någon passande dejt i närheten genom den. Nu kan du chatta med någon som lyssnar Är politiskt och religiöst obunden. Vi vill göra ditt billiv enklare – lite snack, mycket verksta helt enkelt! Du väljer hur engagerad du vill vara.


Att chatta är helt anonymt, men det finns inget som hindrar dig från att dela med dig av personlig information. Här kan du träffa personer du aldrig annars skulle ha mött. Mina tvivel om sanningshalten att någon tjej är intresserad fick på nosen när vill chatta understödjs av att man faktiskt får meddelande i sin profil från överensstämmande dam. Sedan att meddelandet förvisso inte innehåller någon text ansåg jag kunde botas av att meddelande leder till att öppna chatt fönstret till.


Hur träffar man nya vänner?

Kan man hitta kärleken genom att chatta gratis? Vilka tjänster finns det man kan använda sig av? Utvecklarna av den här hemsidan vill att det ska vara enkelt och ”low key”. Företaget grundades av en rysk entreprenör som heter Andrey Andreev. Hur skulle du reagerat i samma situation?


Han har dessutom blockerat alla tjejerna förutom en tjej och hon skrev till honom Vad vill du hitta på idag? Tror att han raderat historik eftersom man ej ser vad han har skrivit till henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg