torsdag 24 november 2016

Destruktivt förhållande test

Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Testa om du lever i en farlig, dålig, destruktiv relation eller förhållande. Dåliga relationer innehåller oftast emotionell misshandel och psykiska kränkningar. De flesta människor som tänker på ohälsosamma relationer gör ofta kopplingen till våld. I ett destruktivt förhållande går många igenom en fas av att isolera sig från vänner och familj och slutar göra sådant du tidigare tyckt om.


Det kan vara svårt att upptäcka själv men är något du som är anhörig eller vän kan hålla utkik efter.

Destruktivt Förhållande Test. Ohälsosamt Förhållande Test Saidmarylive~image credit. Jag är Min Egen Lilla Bitch Ergo~image credit.


Lever du ett destruktivt förhållande ? Många lever i ett destruktivt förhållande utan att veta om det själv! Låt dig motiveras av andra som tagit sig ur ett destruktivt förhållande och låt dig inspireras av hur mycket bättre de mår idag. Det kommer att vara värt det i slutändan!


Ta professionell hjälp av till exempel psykolog eller KBT.

Pamela, 4 levde i ett destruktivt förhållande : ”Träningen räddade mitt liv” Pamela, 4 tog sig ur ett förhållande präglat av misshandel och hot. Då började nästa helvete – i form av posttraumatiskt stressyndrom. En grundbult i ett destruktivt förhållande är känslomässig manipulation. Och detta manifesteras ofta på de mest subtila och destruktiva sätt.


Manipulativa människor sätter alltid sig själva i första rummet. Det är viktigt att komma ihåg att sådana personer har mycket låg självkänsla och svaga personligheter. Gör ett enkelt test : Krymper du eller växer du? Att tappa självkänslan och ofta gråta, känna sig osäker och ful är tecken på att förhållandet inte är bra.


Du funderar på om det är ett dåligt förhållande. You Go Girl är en peppande handbok i att lämna en destruktiv relation. Det kanske låter hårt, men om du går runt och undrar om du är i ett dåligt förhållande så finns det antagligen grund för det. Försök inte begrava de här tankarna, red ut dem istället. Då kanske det är dags att säga ”hej då”.


Att stanna kvar i en destruktiv relation smular ner ditt självförtroende, tömmer dig på energi och tar fram dina sämsta sidor så att du till slut börjar tycka illa om dig själv. Alltsammans kokar ner till frågeställningen om ni fortfarande har sex. Det behöver dock inte nödvändigtvis innebära att relationen är sun säger Cohen.


Hon har nämligen sett många relationer där parterna har mycket sex men ändå är väldigt destruktiva.

En effektivare och mindre destruktiv väg än dagens hyresreglering. Anders Svensson var uppriktig när han efter första mötet i Glasgow sa att det är lättare att vara destruktiv än kreativ. Dominique Blancs Fedra var besatt av en destruktiv inre kamp med sitt omöjliga och njutningsfyllda begär till styvsonen Hippolytos. Psykopati är en allvarlig diagnos och kräver en djupare utredning. Därför kan detta test bara ge dig en grov uppskattning om huruvida en person har de personlighetsdrag och sociala dysfunktioner som kännetecknar psykopati.


Du är ett offer om du utsätts för psykiskt eller fysiskt övervål förlorar handlingsförmågan och inte kan avsluta ett destruktivt förhållande. Alla kan hamna i den fällan under svaga perioder i livet. Människor med psykopatiska drag är nämligen manipulativa, hänsynslösa – och svåra att genomskåda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg