fredag 18 november 2016

Vad tittar män på hos kvinnor

Kvinnorna var däremot mer intresserade av modellens skor, som de tittade på procent längre än männen. Nyeterhar tidigare skrivit om vad det första en kvinna tittar på hos en man är och vad män och kvinnor faller först för hos varandra. Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.


Vad tittar mannen på hos kvinnan. Hur tjockt ditt hår är Tjockt hår indikerar på att du är frisk, jo männen har stenåldersinstinkterna kvar i sej. Hur äkta ditt leende är Om ditt leende är äkta så ler du med ögonen också.

Ungefär hälften av kvinnorna mellan och år anger att de tittar på porr en gång i månaden eller mer sällan. Den siffran sjunker med stigande ålder och är bland de äldsta i studien – de över år – nere på procent. Hos männen fortsätter man däremot att titta på porr även när man blir över år. Det skrämde honom o han började fundera på vad det är som män vill ha, vad dom tittar efter hos en kvinna som intresserar honom.


Saker som är så mycket viktigare än utseendet när det sen kommer till om han verkligen blir intresserad. För visst kan utseendet vara det första som attraherar oss hos en annan – gäller även oss kvinnor. Svaren vi fick tyder på att man kan slänga alla gamla klyschor om att kvinnor skall ha en kedja som går mellan köket och sängen, det är faktiskt inte så stor skillnad på vad män vill ha hos kvinnor och vad kvinnor vill ha hos män.


De kvinnorna märks för plötsligt så tittar nästa alla män på dem. Det hela ligger på ett mycket primitivt men mycket välfungerande nivå.

Vad det sedan är kan variera. Vackert hår, målande läppar, korta kjolar, högklackade skor som hörs när kvinnan kommer gående kraftfullt och lite snabbt. När en kvinna inte vet vad hon vill göra och lämnar allt i sin partners händer kan det bli ganska tråkigt.


De flesta vill diskutera saker såsom var man ska äta eller vilken film man ska se. När du kan uttrycka dig själv i en diskussion och du är stark och beslutsam är det ett av de mest attraktiva, icke-fysiska attributen. Det heter ju att kvinnor ställer upp på sex för att få kärlek och trygghet av män i förhållande. Men tänder kvinnor på män sexuellt?


Vanligaste fantasin hos kvinnor är väl lesbiskt och bdsm och sådant. Så det verkar som att kvinnor har sexualitet. En ny undersökning visar på att kvinnor och män tittar på samma saker hos det motsatta könet. Hon såg ut som Voldemort, skriver heliotach712.


Tar på sig klackar och klagar. Jag älskar kvinnor i högklackat, men om de inte kan gå i dem utan att klaga, borde de låta klackarna stanna hemma. Ta istället med lägre skor som man kan byta till när klackarna blir osköna, skriver Vomath. När de berättar om alla män som vill ha dem.


Vi förhandlar så att du slipper. Stor skillnad mellan män och kvinnor. Mellan män och kvinnor är samtidigt skillnaden stor.


En femtedel, procent, av männen tycker att porren har haft en positiv inverkan på deras sexliv medan samma siffra för kvinnorna är procent.

I genomsnitt föredrar män kvinnor när de har procent mindre smink, ensligt studier där de fått se bilder på samma kvinna i olika mängder smink. Den röda färgen kan drastiskt ändra hur män uppfattar en kvinna. En röd klänning, röda läppar, naglar, en scarf – rött gör att hon uppfattas som mer attraktiv. Så vad säger kroppsspråket? Ta chansen, det kan inte bli värre än ett nej (och då är det ändå bra att veta, bryt ihop och kom igen, typ).


Skulle du vilja ta ett en fika med mig efter jobbet på tisdag? Nu är ju jag kvinna , men när det gäller dessa punkter du tar upp i inlägget finns inget som även jag skulle kunna skriva under på som viktiga aspekter i en relation. Känns ju lite glädjande, att det inte behöver vara så stor skillnad egentligen när det gäller vad män och kvinnor söker efter och vill uppleva tillsammans. Symtomen på hjärtinfarkt kan yttra sig lite olika för kvinnor och män.


Men för både kvinnor och män gäller en tryckande smärta mitt i bröstet, matsmältningsliknande besvär, ryggsmärtor, yrsel, illamående och kräkningar. Andra vanliga hjärtinfarktsymtom är kallsvett, trötthet, andnöd och ont i en arm. Grunden är densamma som hos män , de har ofta låg förmåga till empati, känner inte skuldkänslor och har mindre aktivitet i de delar av hjärnan som hanterar känslor och moral, säger Monica Emanell, legitimerad psykolog. Men medan män ofta visar ilska och våldsamhet i ett tidigare skede, visar inte kvinnor agg lika öppet som män.


Att ge kvinnan den frihet som hon behöver för att växa och känna att hon blir litad på. Att hon kan få göra de val hon vill och behöver för att uppskatta sitt liv och glädje. Helt enkelt vill hon gå på fest med sina vänninor eller åka utomlands eller vad som hon behöver så ge henne den möjligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg