tisdag 29 november 2016

Takbox mekonomen

Takbox Erbjudandet gäller December ut! Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom fordon. Ny takbox till din bil? Lasta smartare inför resan med en rymlig och praktisk takbox.


Inte nog med att du sparar plats i bagageutrymmet, du kan lasta din packning säkrare genom att ha den i takboxen på bilens tak. Utöver takboxar från Thule, har vi även våra egna Mekonomentakboxar till riktigt bra priser.

Thule Multilift Smartaste sättet att förvara en takbox , kajak eller surfbräda. På Mekonomen sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.


Här hittar du snygga och smidiga takboxar som passar perfekt när du behöver extra packutrymme. Med en rejäl och rymlig takbox kör du säkrare eftersom bilens lastutrymme blir fri för sikt bakåt. Med en praktisk hjulstege blir det ännu enklare att packa takboxen.


Ska du köpa takbox till din bil? Då har du kommit rätt!

Vi erbjuder ett stort utbud av takboxar av bästa kvalitet från Norauto och Bermude redo att skickas direkt hem till dig! Alla är godkända och certifierade av TUV och City-Crash-test. En takbox kan vara bra att ha för mängder av anledningar. Under de år som vi har funnits har vi bland annat hjälpt många familjer som vuxit ur sina bilar med kvalitetstakboxar och takräcken.


Vi säljer produkter från Thule, Packline, Calix samt Yakima och kan ödmjukt skryta med en enorm kunskapsbank. För att maximera nyttovolymen är det bättre att välja en högre takbox än en bred takbox i och med att du då kan packa bagar, väskor på ett effektivare sätt. Elegantare takbox finns inte! Komplett med: - Snabbfästen - Öppnas bakifrån (I och urlastning från tre sidor) - st.


Takräckessystem krävs! Med en takbox från Thule kan du få ut ännu mer av din bil och dina resor. Det extra utrymmet i våra världsledande takboxar innebär att du enkelt kan ta med dig allt du behöver på resan. Samtidigt gör den snygga designen att du kan använda dem varje dag eftersom de följer bilens mjuka, aerodynamiska linjer.


Nu kan ni hyra takboxar av oss på Mekonomen Eklanda. Kontakta oss för bokning eller om ni vill veta mer. Tänk på att takräcke inte ingår!


När du skall åka på längre resor, kanske camping eller skidsemester, och har för lite plats i bilen så kan en takbox vara vad du behöver. Click enter to start search. I Vimmerby finns det företag som tillhandahåller takbox eller takräcke varav Mekonomen är en av dem.

Både volym och kvalité skiljer mellan takboxarna och därför kan det vara bra att jämföra flera takboxar i Vimmerby eller med andra som säljer takboxar eller skidboxar på orter i Småland. Dessutom fraktas dina tillhörigheter säkert och du får mer utrymme i bilen. Att undvika lösa föremål i bilen ökar även din säkerhet vid en snabb inbromsning eller en kollision.


Produktbeskrivning Skidhållarsats för takbox. Monteras enkelt i takboxen och håller skidorna stadigt fixerade. Håller skidorna på plats i din takbox från Thule. Kan användas för att dela upp utrymmet.


Passar perfekt till Thules takboxar med motsvarande storlek. Julas instruktioner beskriver tydligt hur montering och lastning samt lastsäkring skall utföras för säker användning. Det finns en del att tänka på när man är ute efter en takbox till sin bil.


Först och främst kan man fundera på vad man ska få plats med i boxen, t. Sedan är det bra att veta före köp om man vill kunna fästa takboxen på flera olika bilar, så att takboxen inte är för bred för någon av dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg