fredag 18 november 2016

Barnpsykolog tv4

Chatten kommer att läggas upp i sin helhet på tv4. Jenny KlefboTack för ert stora engagemang och alla kloka och intressanta frågor. Jag har blivit gripen av flera brev, med stora livsöden koncentrerade i en kort text, och känner med er som har skrivit: Jag önskar er alla allt gott!


Och så samtidigt ser du hur dina syskon far illa. Som barnpsykolog tycker jag förstås att det modigaste vore om du tog upp vad du ser med dina föräldrar, och påpekar att du inte stillatigande kan se på medan det här händer, utan måste kontakta socialtjänsten. Där kan du också få hjälp med att komma till tals med dina föräldrar.

Josefina Taube: Hej Jenny. Barn- och föräldrapsykologen Malin Alfvén om hur du hanterar ditt trotsiga barn. Hon berättar att barnen utvecklas av motstånd och därför testar de sina.


Vänd dig till oss om du är i behov av en kompetent och lyssnande barnpsykolog. Våra erfarna medarbetare genomför också psykologiska bedömningar och vi åtar oss utbildnings- och handledningsuppdrag. Du har nu kommit till Barnpsykolog Marie Carlssons Hemsida.


Jag har jobbat som barnpsykolog i år och jag är mycket engagerad i barnuppfostran och dom problem som uppstår när man som förälder försöker sätta gränser. Hur blir det t ex när han vill sova hos kompisar eller åka på läger?

Kanske skulle det vara bra för er att konsultera en barnpsykolog tillsammans med er son, för att utarbeta en plan för hur er son ska kunna flytta tillbaka till sin egen säng. Välj i så fall någon med KBT-inriktning. Irak kräver att utländska trupper ska lämna landet. Nyhetsmorgon visas alla dagar, året om - i TVoch TV4Play. Se hela programmet och mycket mer på TVPlay!


Jag har tre barn och har gjort tre spännande resor som förälder. Jag minns kaoset vid matbordet och ingenting stämde med mina bilder av hur en familjemåltid skulle vara. Barnpsykolog Anna Norlén ger goda råd om hur man pratar med barnen, hur man skyddar dem och hur man vad man ska tänka på i samtalen. Aktuella och intressanta personer gästar programmet. Malou efter tio i TVär ett samhällsprogram med Malou von Sivers.


Det blir också trisskrap samt nyheter varje halvtimme i veckorna och varje. Det innebär inte alltid att familjen är helt i harmoni. Vår barnpsykolog Andreas Olsson ger råd om hur man undviker tjat.


TV-Jenny polisanmäler fruktad våldsman. Jenny Strömstedt har polisanmält mannen som attackerade henne. Nu trappas jakten på den fruktade ”Jenny-mannen” upp.


Stoppa Pressarna kan avslöja att polisen söker efter våldsverkaren som snart kan slå till igen.

Fråga psykologen Här kan du ställa frågor och få svar från en psykolog. Vi besvarar så många frågor vi har möjlighet till, men kan inte garantera att alla. En dryg halvtimme med lokala frukostbord lades till den januari, vilket flyttade fram programmets sluttid till 10. Dessutom tidigarelades starttiden med nio minuter till tio minuter i sex.


Samtliga TV-regioner samsänder programmet med någon annat lokalstation, undantaget TVMitt och TVStockholm som har egna frukostbord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg