måndag 7 november 2016

Ärtsingel 812

Jag har fått tipset att inte ha för djupt med finare grus typ 8-12. En svagt nedåtsluttande garagefart gör att gruset kommer förflytta sig där av smart att inte ha enbart grus. Transport utföres mot ersättning.


Dräneringsgrus sorterat 0-Ärtsingel 8-, tvättat Kullersten sorterat Kullersten osorterat Gjutsand 0-Mur och putssand 0-Bakbar leksand Eu-sand Leksan. Eftersom detta är ett naturmaterial kan färgen variera från täkt till täkt i landet.

Var uppmärksam på att storleken på stenen mäts på den smalaste biten på stenen, och kan därför förekomma större fraktioner. Den här grusprodukten rekommenderas som överyta på trädgårds- och Parkgångar. Materialet levereras i samarbete med Ballast Sverige. Leverans sker i ett område från Norrtälje, Knivsta, Bålsta ned till Södertälje och Tyresö samt ut till Skurusundet (ej öar utan broförbindelse).


Naturgrusprodukter för infarter och trädgårdsgångar kallas oftast för singel (gårdssingel, ärtsingel ). Singel används med fördel på gårdsplaner, gångstigar och som dräneringsmaterial. Tänk på att naturgrus till skillnad från kross inte packar sig, dvs.

Men till en baksida där man bara går (gärna barfota) är det fint och skönt. Hur låter ärtsingel i storleken 8-? Inspelat av Per Hedfors på borggården i Venngarn som en del av avhandlingen Site Soundscapes. Vi levererar snabbt och direkt till ditt hem, på uppfarten, över häcken, i hela Sverige. För gårdsplaner och som dekorsten.


Den här dekorstensprodukten är en klassisk syn i svenska trädgårdar. Gårdssingel, gångsingel eller ärtsingel , kärt barn har många namn. Vanliga användningsområden är t. Stenbolaget säljer gårdssingel i 8kg:s säckar som täcker en yta på ungefär kvm.


Sätertorps Grus är en ledande leverantör av grusmaterial på Strängnäsmarknaden. Företaget marknadsför grus- makadam- bergkross- och jordprodukter. Med Gångsingel Tvättad 4-Säckad ger du hem och trädgård ett lyft. Vi erbjuder ett brett utbud och har stora lagersaldon. Till gångar och gårdsplaner.


Natur- och krossmaterial 8-mm blandas med betonggrus och cement till betong.

Hitta till NCC Ballast. NCC Ballast finns i hela Sverige, hitta din närmaste anläggning i ditt län nedan. Rekommenderas som överyta på trädgårds- och parkgångar. Finns både rent samt som singelkross.


Sorterat naturmaterial där merparten av kornen ligger mellan 8-mm. Sjösingel gulmelerad 8-säck. Skapa en bra utemiljö och fina trädgårdsrum med marksten.


Gårdsgrus även kallad natura singel och ärtsingel. Tegelrött sättmaterial till plattsättning. Vi finns i Järfälla, ca mil från Stockholm. Prislista på vårat sortiment.


Natursten, 100- 2Kullersten Kallas även. Här hittar du allt ifrån makadam till dräneringsgrus. Vi hjälper er gärna så tveka inte att kontakta oss.


Det vore synd att beställa 8-ärtsingel att ställa poolen på. Det kan vara viktigt att veta så man beställer rätt från åkeriet. Eftersom singel är ett naturmaterial så är stenarna runda och kommer att fungera som ett kullager under poolen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg