onsdag 20 juli 2016

Venusbladet se

Här finner du Venusbladet i sin digitala form. På årets stämma behandlades inga stora beslut denna gång, vi gick igenom styrelsens årsredovisning och sex inskickade motioner. Stämman avslutades innan klockan hann bli 21.


Men de flesta är nog mest intresserade av hur det går med balkongprojektet. Nyhetsbrevet för dig som bor i brf Venus i Täby Filternytt Nja, kanske inte riktigt men i våra tvättstugor är det många filter att hålla reda på, filter som ska borstas rent efter att man torktumlat och använt torkskåpet. En rättelse från förra Venusbladet är att det inte är tillåtet att parkera barnvagnar och rullatorer på entréplan på Meteorvägen pga.


Vi vill även påminna om att man SKA ha en brandvarnare per lägenhet enligt brandskyddsreglerna. Helst ska den vara monterad i hallen. Eftersom vi nu har nyckelbrickor eller ”tags”, i stället för nycklar så blir det mycket enkelt att spärra stulna eller borttappade nyckelbrickor framgent. Det nya systemet ger oss också möjlighet att se hur frekvent olika lokaler används och anpassa lokaler och tvättstugor till så effektiv användning som möjligt.


Venusbladet se

Belysningen är rörelsestyrd och kommer att vara i funktion till kl. Har vi dessutom tur med vintervädret så kommer våra fastighetsskötare Mattias och Mikael att spola bollplanen till vintern så att vi kan åka skridskor eller njuta av att se på när blivande hockeyspelare eller konståkare visar upp sina färdigheter. Se -för glada tjejer Läs mer Venusbladet.


Se är en ny sajt för tjejer Xenastina. Men se först till att du är en person som dina kompisar vill rekommendera till sina kompisar. Det är bakgrunden till att man som boende själv får bekosta bytet till persienner med vit insida i sovrummen.


Venusbladet se

Jag beklagar att mitt svar därför var vilseledande för frågeställaren. Vi har också haft ännu en årsstämma och med det har vi också fått nya styrelsemedlemmar som presenteras på annan plats i Venusbladet. Glöm inte att Albert Engström bodde här i närheten en gång Årsstämman Årsstämman ägde rum tisdagen den. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Sofias kontakter och hitta jobb på liknande företag. Sofia har angett jobb i sin profil.


Se nyheten - Aktietorget. Styrelseprotokoll konstituerande. KALLELSE TILL EXTRA BOLAGSSTÄMMA I NANOLOGICA AB. Stockholms Friidrottsförbund.


Man ska med andra ord använda sunt förnuft Och som vi sagt tidigare Släck ljusen när ni lämnar rummet, så kommer vi alla att ha en trevlig jul. En välmående jubilar och en fantastiskt lyckad jubileumsfest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg