torsdag 28 juli 2016

Ensam mamma söker evelina

Mama är läsarnas mammagrupp de luxe, självklara mötesplatsen för alla fantastiska mammor. Just nu ingår: Eucerin-kit värde 745kr! Beställ smidigt online.


I sina unga år drogs hon uteslutande till bad boys och när hon blev äldre var det de klassiska alfahannarna som fick hennes uppmärksamhet. Nu berättar hon om bebislyckan.

Evelina Vidén har sedan tidigare dottern Tiffany, 7. Minnen, hjärtan och dotterns leksaker samsas med en längtan efter kärlek. Det har nu blivit dags att väcka henne. På Instagram publicerade hon ikväll, lördag, en bild på sin växande mage med texten: ”Ingenting är som i väntans tider. Tänk vad livet plötsligt kan finna nya vägar som man inte kunnat ana och som får hela ens tillvaro omskakad med också så galet full av kärlek”.


I kvällens ”Bonde söker fru” dyker ett bekant ansikte plötsligt upp i rutan. Han är charmig och har glimten i ögat, säger hon. Denna hade en fruktansvärd familjenyhet.

Vad tyckte ni om programmet? Visst hade det vart roligare att se henne i gladiat. Och en av mina värsta sidor är. En livsgla naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker!


Lyxfällan - Imorgon torsdag, 20. Under en sommar av romans och bankande hjärtan dejtar de tre singelmammorna sina beundrare för att finna mannen med stort M. En tjej som va med mig på min första vecka med ensam mamma söker va i Göteborg nu i veckan. Så igår fick vi till en träff inne i stan.


Vi satt och pratade en del om EMS och framförallt om vår vecka på Koster öarna. Vad mycket vi gjorde och vad lite som visades. DAGS FÖR NYA DELTAGARE I LYXFÄLLAN!


Paret höll ihop några år trots sina olikheter. Efter att förhållandet tog slut träffade Cecilia en ny man. Men relationen är i dag över och hon känner sig fruktansvärt sviken av honom.


Hon erkänner att hon känner pirret i hans närhet. Jag kanske blir lesbisk! Life Fitness har innovativa konditions-, styrke- och gruppträningsutrustning för gym som får din anläggning att skilja sig från mängden.

Dessutom får hon oväntat besök vilket får tårarna att trilla. Men den som fick den djupaste kärleksförklaringen från den 2. I programmet får tre hoppfulla singelmammor, som vanligt, chansen att träffa kärleken på tv. Ensam mamma söker blir en riktig kärlekssaga för Theodora, Camilla och Elin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg