onsdag 27 juli 2016

Hotmail konto

Läs MSN:s senaste nyheter från ledande svenska och internationella medier. Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du denna användning. Den här länken visas bara om du använder ett lokalt konto.


Jag har ett Hotmail konto och vid inloggning så godkände man inte mitt lösenord utan jag uppmanades att registrera ett Microsoftkonto.

Mitt hotmailkonto har försvunnit. Kommer inte åt min hotmail! Hej mitt Hotmail-konto har blivit hackat, hur. Går det inte att logga in på Hotmail eller Outlook. Om du har problem med att logga in på ditt Microsoft- konto kan det finnas olika anledningar till det - som att du inte kommer ihåg lösenordet eller har aktiverat tvåstegsverifiering.


Gör så här för att konfigurera ett konto : Gå till account. Om du hellre vill skapa en ny e-postadress väljer du Skaffa en ny e-postadress , väljer Nästa och följer sedan instruktionerna.

Logga in och välj sedan Skapa ett! Välkommen till instrumentpanelen för ditt konto. Nyare information finns bland annat i det officiella supportforumet för Hotmail : Gratis Windows Live Hotmail - konton inaktiveras om du inte loggar in på mer än 2dagar eller inom dagar efter att du registrerade ett konto. Efter att ett konto inaktiverats raderas alla meddelanden, mappar och kontakter. För mer information, inkluderat självhjälpsartiklar, se sidan Ett nytt sätt att kontakta supporten för Microsoft- konton.


Du kan använda ett Outlook. En plats att sköta allt på. Skapar du ett nytt konto så är det separat från ditt existerande Hotmail-konto på Hotmail. Vill du sedan byta till ditt nya konto så kan du vidarebefordra all e-post från ditt tidigare konto till det nya.


Du glömmer bort ditt ­ Hotmail -lösenord! Försöker du logga in flera gånger med ett felaktigt lösenord upptäcker du att hela Hotmail av säkerhetsskäl låser sig. Men det här är inte så allvarligt som du tror. Det finns nämligen några smarta genvägar för att komma in på sin Hotmail – även utan rätt lösenord.


Men Hotmail kommer inte att försvinna. Webbtjänsten byter namn till Outlook. På Microsofts webbplats kan du kan läsa mer om övergången och vad den innebär för dig som har ett Hotmail-konto.

Tab ner till nästa ruta. I denna ruta skapa ett lösenor skriv sedan in lösenordet bekräftelse. Fyll i rutan som ber om en sekundär e-postkonto. MSN kommer att använda denna alternativa kontot till e-post om du har felsökning av problem med det nya kontot.


Om du loggar in på ditt Microsoft- konto på en Xbox One-konsol genom att använda Kinect-sensorn kanske du temporärt ombes logga in manuellt med en handkontroll. Om du fortfarande ombes logga in manuellt efter två dagar kan du försöka med att ta bort kontot från konsolen och sedan lägga till det igen. Need help installing Office? See all Office options. Ange din e-postadress och ditt lösenord.


Väj information från ditt e-postkonto som Kontakter eller Kalender. Tryck på Nästa och vänta på att Mail verifierar kontot. Om du inte ser e-postleverantören trycker du på Annat för att lägga till kontot manuellt. Sedan ett antal år tillbaka har iOS nu Outlook. Enkelt sammanfattat, ett konto du använder för att komma åt tjänster och produkter från Microsoft.


Således är det också jobbigt om du förlorar tillgången till ditt Microsoft- konto. Därför vill vi förklara hur du enkelt återfår tillgången till ditt Microsoft- konto om oturen skulle slå till och ditt konto blockeras. Hej jag Heter William jag vill ha ett konto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg