onsdag 27 juli 2016

Lindex underkläder

Handla de senaste damunderkläderna online. Uppdatera barnens garderob med trosor, sockor och strumpbyxor. Mjuka material och fina detaljer gör underkläderna extra härliga. Klicka in nu för att göra dina reafynd!


Mjuka boxershorts och kalsonger behövs ständigt fyllas på. Komplettera din outfit med ett snyggt smycke, väska, hatt eller skärp från vår accessoaravdelning. Tänk på att underkläderna syns om plaggen ovanpå är transparenta. Håll dina underkläder fina. Underkläder kan vara gjorda i väldigt olika material.


Hitta nya favoriter i vårt sortiment trosor med string, hipster, spets och classic. Vi fokuserar på hög kvalitet och bra passform för alla kroppstyper. Den anmälda reklamen består av fyra bilder som har använts i utomhusreklam i bland annat Stockholms tunnel­­­bana. Samtliga bilder visar en kvinna klädd i underkläder mot en persikofärgad bakgrund.


Vi ser Victoria Silvstedt som en självsäker, stark kvinna och det märks att hon verkligen tycker om den här kollektionen. Stilrent mode som passar alla kroppsformer och kvinnor i alla åldrar. När du surfar på vår webbsida.


BH, Trosor, Pyjamas, myskläder och shapewear för alla former! Stort utbud av underkläder från alla stora varumärken. Lindex klänningar och underkläder. Vårt tänk kretsar kring att att bas inte enbart behöver vara en slät bh i vitt, svart eller hud.


Lindex underkläder

Sortimentet omfattar flera olika koncept inom dam-, barn-, underkläder och kosmetik. Annonserna är utformade för att så bra som möjligt visa produkten trosor. Annonsören anser inte att bilderna framställs som kränkande utan neutrala då de visar icke utmanande kvinnor i underkläder.


Här finns ett inspirerande och prisvärt mode. Som kund får du genomtänkta kollektioner med rätt modekänsla och ett högt nyhetstempo. Butikerna fylls ständigt på med mode för att inspirera dig. Varje independent woman behöver då och då unna sig nya trosor.


Lindex underkläder

Låt din känsla för style stråla inifrån och ut genom att skaffa dig välsittande underkläder från Nelly. Vi har fri frakt vid köp för över 1kronor så passa på att kolla in vårt övriga sortiment när du ändå är här. Därför kan du ofta hitta något som passar till de allra flesta situationer, oavsett om du letar efter ett plagg till vardags eller fest. Vi erbjuder ett brett sortiment av damkläder, barnkläder och underkläder.


Vårt mode kännetecknas av god passform och kvalitet, att det är prisvärt, har rätt modekänsla och är tillverkat på ett hållbart och ansvarsfullt sätt. Sovplagg - kvinna - online till bra priser och med snabb leverans. Medlemskap i tre nivåer.


Varje krona du handlar för ger dig en poäng – och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå och fler förmåner får du. Fri frakt över 5kr ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg