onsdag 27 juli 2016

Gubbsjuka behandling

Nu är det - vetenskapligt - bevisat. Både män och kvinnor är gubbsjuka. En studie utförd av den Zoologiska institutionen på Göteborgs universitet, tillsammans med forskare från Oxfords universitet, visar att nästan procent av männen föredrar en yngre partner. Kvinnor är också gubbsjuka - fast tvärtom.


Gubbsjuka behandling

Gubbsjuka män som flörtar med yngre kvinnor. Patetiskt och skamligt eller bara en naturlig längtan efter intimitet och bekräftelse? Vi har bett två sexologer reda ut begreppet.


Och frågat hur det står till med kärringsjukan. Kåserande gestaltas i nitton korta kapitel på sidor hur behandling av cancer i prostatan påverkar och förändrar livet för såväl äldre män som deras kvinnor och andra nära. Någon blandar otrevligt ihop det med s. Vad är detta för sjukdom? Dupuytrens kontraktur är en sjukdom som kan göra att ett eller flera fingrar blir böjda och svåra att sträcka ut. Det brukar inte göra ont och de flesta får inga besvär, men om man har besvär kan man få behandling.


Att se sig själv som en gubbsjuk pedofil och försöka förneka vad man tycker och känner känns inte så hälsosamt. De människor som har hållit med helt eller delvis har i väldigt många fall varit den ärliga och realistiska typen av människor som kan prata och diskutera helt öppet om allt. Den drabbar män i 50:årsåldern och kännetecknas av en svullen tunga som växer till på längden, under det att salivproduktionen ökar. Skiljer år på mig och mannen, jag var 2 han var 33. Han börjar få ont om tid.


Framtiden ligger redan bakom honom som en avlagd ryggsäck. Det är inte den vanliga gubbsjukan som är Jan Myrdals problem. Andra behandlingar kan innefatta en kombination av kirurgi, strålbehandling, hormonbehandling eller kemoterapi.


När cancern endast befinner sig inuti prostatan finns det möjlighet att helt bota den. Genom en kartläggning av 4kontaktannonser har nu forskare vid universiteten i Göteborg och Oxford slagit fast att ” gubbsjukan ” faktiskt existerar. Medelålders män vill ha yngre kvinnor, framhåller ofta sin intelligens och påtalar gärna sin höga inkomst. Det visar forskning vid Göteborgs och.


Så om du tycker att du är vältränad och fräsch så blir min slutsats att du borde inrikta ditt sökande på en liknande kvinna, på sin höjd några år yngre. Alla som drar slutsatser om mänskligt beteende från ”hur gör djur? Ny forskning visar nämligen att bananflugor är gubbsjuka och ”gummsjuka”.


Gubbsjuka behandling

Bananflugor dras nämligen till doften av ungdomligare bananflugor av motsatt kön. Ohly slipper lämna tillvaron med ett nackskott i en fängelsehåla, ej heller blir skickad till ett arbetsläger i Lapplands inland - nog påminner behandlingen av Ohly med de utrensningar Stalin ägnade sig åt? De stalinistiska, kommunistiska rötterna är uppenbart djupt rotade i Vänsterpartiet. I det fallet finns möjligheten att hitta tillbaka till varandra, med hjälp av behandling och exempelvis terapi. Men när det gått så långt att fysiskt våld letat sig in i hemmet blir det svårare.


Då är min personliga åsikt att man gått över för många gränser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg