fredag 15 juli 2016

Asos returnera

Upptäck de senaste trenderna inom herr- och dammode på ASOS. Shoppa säsongens kollektioner av kläder, accessoarer, skönhetsprodukter och mer. Du kan returnera dina varor snabbt och enkelt med ReBOUND. Vissa leveransalternativ kräver tillgång till skrivare.


Om du returnerar din beställning mellan och dagar efter att du tagit emot den kommer du istället att få ett presentkort som läggs till på ditt ASOS -konto.

Klicka här för mer information. Det kan ta upp till arbetsdagar för returen att komma fram till oss, och du kan spåra paketet genom Mitt Konto. Om vi märker ett ovanligt mönster av returer som inte ser rätt ut, t. ASOS -kunden skulle beställa – kan vi komma att behöva stänga ner kontot.


Handla de senaste dammodetrenderna hos ASOS. Kolla in vårt utbud av damkläder, accessoarer, skor, skönhetsprodukter, aktivitetskläder och mycket mer. Om du returnerar en vara och begär en återbetalning inom mellan och dagar efter att du tagit emot den kommer vi skicka ut ett presentkort som är giltigt hos ASOS och som motsvarar summan du betalade för varan.


Vi strävar efter att återbetala dig inom dagar efter att vi tagit emot den returnerade.

You can return your purchase in a few simple steps by using ReBOUND. Please note that some delivery options may require a printer. Efter att din retur behandlats av ASOS kommer du få en uppdaterad faktura från Klarna. Din returrätt påverkas inte av betalningsperioden och du betalar endast för varorna du vill ha.


Du kommer automatiskt att få en påminnelse från Klarna om att datumet på din faktura är på väg att löpa ut. In most cases, any customs or import duties are charged once the parcel reaches its destination country. The exception to this is for parcels being sent to.


Faktura-mejlet brukar komma fram före paketet men du ska såklart inte betala förrän du har fått hem det du har beställt. Om din order inte levererats när. If you want to find out if we will accept beauty product returns , please read on for futher information. Orders placed from 01.


Du kan skicka varorna i Zalandokartongen eller någon annan lämplig förpackning. Att returnera hos ASOS. Vid de tillfällen kunden önskar returnera fyller man i en retursedel och lämnar sedan in paketet hos det postombud som ligger närmast.


En retursedel hittar man via sitt inlogg hos ASOS , men man kan även skriva ut detta hos leveransombudets. Asos garanterade att leveransen skulle komma fram innan den december om man beställde innan den december och jag la en beställning den 20:e med massor julklappar.

Visar sig nu att det förväntade leveransdatumet istället är den (!!) och när jag mailar kundtjänst om detta så säger dom bara att dom inte kan göra något. Notera att Klarna är ett friståenede betalningsföretag och att ASOS inte har något inflytande över ifall Klarna accepterar din beställning eller ej. Om du har problem med att göra en beställning kan du kontakta Klarnas Kundservice.


Det fungerar alltså precis som inom sverige. Leverans- och returkostnader. Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Perfekt för detaljhandeln, konfidentiella dokument och reparationsreturer, vi erbjuder.


Europas absolut största klädbutiker på nätet. Storbrittanien men har en fast fraktkostnad på kr till Sverige. Jag är ny här Registrera dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg