torsdag 7 juli 2016

Klas hallberg böcker

Klas hallberg böcker

Välj bland miljoner titlar! Alltid fri frakt över 1kr. Med Nextory får du tillgång till de bästa titlarna i din mobil och surfplatta! Lyssna på klas hallberg och andra talare. För sin enastående förmåga att med ett varierat, engagerat, rytmiserat berättande fånga och ta sin publik genom vardagslivets olika betraktelser och öppna upp för både skratt och allvar.


Klas hallberg böcker

Stora Talarpriset är Sveriges största och enda oberoende pris. Skriv gärna något om sammanhanget, t ex vilka ni är och hur många. Det kindpussar för mycket, ska det hända nåt avgörande måste man ge sig hän och våga g. Du får kontakt med mig genom min kollega Gunilla Ståhl. Hon har hand om bokningar, frågor och andra angelägenheter. Om din fråga är riktad direkt till mig.


Klas Hallberg är sedan år tillbaka en av Sveriges mest bokade inspirationsföreläsare. Han har utsetts till Årets talare flera gånger och är ständigt aktuell med nya teman och infallsvinklar. Klas har läst det mesta om inlärning, kommunikation, prestationspsykologi, hälsa och egen utveckling – och är ständigt intresserad av existentiella frågor. Klas är född och uppväxt i Karlstad och numera bosatt i Stockholm.


Den senaste är “Hela Sverige hånglar! Det är ingen liten sak, och Hallberg hör till rikets största. Klas är också författare och ger egna föreställningar.


Han har skrivit ett antal böcker om personlig utveckling som tillsammans sålt i mer än en halv miljon exemplar. Under de senaste åren har Klas skrivit sju böcker i ämnena psykologi och management samt satt upp egna föreställningar för allmänheten. Skickas inom 2-vardagar.


Köp Varför växer gräset? I vårt sortiment hittar du Förstå kunden och andra utgivningar – Under inköpspris hos Plusbok. Detta är hans sjätte bok. Ur hans tidigare utgivningar märks titlar somHångla mer! YCDBRALAIoch Varför växer gräset.


Som en utmanare på en etablerad marknad gäller det att göra både det som går att mäta, och det som behövs – men som är svårt att mäta. Här på kanalen finns ett axplock från mina föreställningar, föreläsningar, intervjuer, boklanseringar och annat jag håller på med eller funderar på. Han är sedan många år en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare. Hans scennärvaro fångar åhörarna på ett enastående sätt och han har förmågan att ruska om dem mentalt på ett sätt som få behärskar. Han betraktar som få andra sin samtid med humoristisk och nyfiket kritisk blick.


Många har hört honom filosofera i Sveriges Radio, en kvarts miljon svenskar har läst hans böcker och mer än en halv miljon har sett honom föreläsa. Läs den här boken innan du dör! Det är vad livet handlar oAtt upptäcka och göra sånt man är nyfiken på innan chansen är förbi. Hans tidigare föreläsning på inspirationsdagen hade snittbetyget 4.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg