fredag 15 juli 2016

Netflix serier utbud

Du kan titta så mycket du vill, när du vill och utan ett enda reklamavbrott – allt för en låg månadskostnad. Se vad som är nytt, högst betygsatt eller populärast. Då har du kommit rätt. Det är svårt att veta vad som är bra när man har så mycket att välja på och ofta sitter man länge och försöker hitta kvällens underhållning.


Sedan dess har vi blivit bortskämda med många riktigt fina originalserier. Netflix utbud innehåller flera tusen titlar.

Följ ämnet och håll dig uppdaterad om. Sex Education, Störst av allt och Russian Doll dykt upp i utbudet. Streamingtjänsten har byggt upp ett imponerande stall av serier där kanske de egenproducerade skapelserna nått en störst publik. Här listas de bästa serierna som finns att tillgå i både USA samt i Sverige.


I serien får vi följa med in i maktens korridorer på Westminster och Buckingham Palace. The Magicians Kategori: Drama, fantasy, skräck. Med fokus på det bästa såklart.


På så sätt kan du enkelt hitta nya filmer att se inom den genre du är mest sugen på för tillfället – oavsett om du är på humör för en spännande thriller eller en underhållande romantisk komedi.

Därför bör du kolla den här listan regelbundet. Belägringen av Jadotville. USA fortfarande bästa utbudet. Hur ska då vi svenska streamare få tag på detta?


Streamingmarknadens framväxt fortsätter att explodera, och likaså gör antalet serier för oss att konsumera. Vilken av dessa serier ser du fram emot mest? Men det finns ett problem med att sitta i Sverige, eftersom utbudet är betydligt sämre jämfört med om du hade suttit i USA.


På tv-fronten är den hårde hjälten Iron Fist och den hårt supande antihjälten BoJack Horseman snart tillbaka med nya avsnitt. Under experimenten, som ska hjälpa dem att må bättre, så kommer de allt närmare varandra och serien är verkligen spännande från första början. Det finns något kul att titta på, oavsett vad man tycker bäst om. I Sverige får vi bara tillgång till under hälften av allt utbud. Relaterat: Här är alternativen till ThePiratebay.


Vi har samlat tio dokumentärer om allt från brott och natur till musik och familj. Utbudet består av en del tunga premium filmtitlar och det finns ca 2TV- serier att välja ibland. Zombieserier- och filmer har också fallit i god jord hos publiken de senaste åren. Vi får alltså medelti Orienten och zombies i ett – låter lovande!


Vi lever i tv-seriernas allra bästa tid.

Jämfört med den amerikanska så får vi inte alls lika mycket roligt att titta på, men det finns ett smidigt sätt att få allt som amerikanarna får – och det direkt i din webbläsare ! Stranger Things Polischefen Jim Hooper kopplas in i sökandet och på en diner dyker en flicka upp som visar sig ha övernaturliga krafter. Jag har valt netflix efter att ha kollat igenom både viaplays, netflix och filmnets utbud. För att netflix har flest intressanta titlar inom serier och sci-fi mm.


Om representanten hade utvecklat sitt svar på journalisten fråga hade den varit mer givande, för jag antar att denne syftade på vad jag tagit upp. I serien följer vi en gravid tonåring i en liten sta Pretty Lake, där en mystisk sjukdom härjar och dödar alla utom de som är år gamla eller yngre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg