fredag 15 juli 2016

Skf trofen 2017 örebro

Hos Timarco finner du ett stort urval av Trofé underkläder, natt- och badkläder. Teamet bestod av Ebba L (Senior A), Klara L, Julia T och Josefine H (junior A), Isabelle B, Filippa W och Nelly L (Ung A) samt Natalie A (Ung 13A). SKF -trofén – en av Sveriges stora konståkningstävlingar, går av stapeln i helgen i Örebro. I helgen är det dags för en av Sveriges stora konståkningstävlingar – SKF -trofén.


Stjärntävlingen ÖKK Trofén som klubben arrangerar den 8-december på Trängen närmar sig mer och mer.

Som alltid behövs hjälp från ALLA! Svenska konståkningsförbundets tävling SKF - trofen , är en lagtävling. Den hölls första gången för drygt år sedan.


Västra Svealand och består av tjejer från år upp till senior. Det här är den enda lagtävlingen vi har. Det finns få konståkningstävlingar i världen där singel- och paråkare kan tävla mot varandra i lag.


I Sverige finns ett undantag, i den anrika SKF -trofén.

Vi fick under några spännande och intensiva dagar se Sveriges A- och elitåkare prestera sitt bästa, ett arrangemang där klubben verkligen viade vad vi går för. Det var en fest för oss som var med. Det är inte som i hockey där det är man mot man.


I konståkning är det åkare för åkare. Konståkning är musik, dräkter och en kamp på isen. Victor Åberg från Stenungsunds KK kom 3:a i sin tävlingsklass, med nytt personligt rekord 72 en ökning med poäng. Imorgon startar lagtävlingen för singelåkare, SKF -trofén!


Fem landsdelar ställs mot varandra på Trängens IP under. Ta chansen att se landets distriktslag slåss om trofén under några dagar fyllda av spännande konståkning och glädje, glöd och gemenskap. Då alla varit aktiva i konståkningsföreningen sedan länge har vi en bred och mångårig erfarenhet av klubbverksamhet inom konståkning.


This page is using cookies to help give you the best experience possible. Inter Club Skate Malmö Stjärntävling flygskäret Göteborg. SKF Trofen Örebro (KK Lutz) April. A-tävling Malmö, Tibro.


SKF -trofén är en årligen återkommande tävling där Sveriges alla konståkningsdistrikt tävlar med lag med upp till deltagande åkare.

Elitserien Final Mörrum. Tävlingen är unik såtillvida att det alltså primärt är en lagtävling. Dessutom utser kommittén distriktets lag till SKF -trofén, i samarbete med elitkommittén. Synkro-, solodans- och isdanskommittén ser över synkroniserad konståkning, isdans och solodans i Stockholmsdistriktet, och arbetar med att utveckla olika program för att skapa en hållbar verksamhet för dessa tre discipliner.


SKF har utökat sitt utbud av verktyg för remuppriktning för att kunna rikta in remskivor och drev på sidoytan. Nytt sortiment av SKF Värmekameror Prisvärda och användarvänliga, värmekamerorna levereras tillsammans med programvara för att skriva ut rapporter av utförda värmeanalyser. Fyra MKK-tjejer kommer att representera Västergötland i helgen.


Såväl Saga Holmberg, Ellen Salomonson, Olivia Modig som Ofelia Eilertz kommer att delta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg