måndag 18 juli 2016

Netflix serier 2017

Netflix serier 2017

Netflix är en streamingtjänst som erbjuder ett stort utbud av prisbelönta serier , filmer, anime, dokumentärer och mycket mer på tusentals internetanslutna enheter. Du kan titta så mycket du vill, när du vill och utan ett enda reklamavbrott – allt för en låg månadskostnad. Sedan dess har vi blivit bortskämda med många riktigt fina originalserier. Sex Education, Störst av allt och Russian Doll dykt upp i utbudet.


Serien , som är en kriminalserie, är nämligen gjord av samma team av producenter. Suburra är Netflix första originalserie på italienska och handlar om hur kyrkan, politiken och den undre världen samverkar i ett nät av korruption. Trailern nedan är hämtad från filmen Suburra, på vilken serien är baserad. A bit part of Netflix ’s success this year has been the Netflix Original series lineup which has grown and matured over the past year. Här är – utan inbördes ordning – de serier som jag fastnat för.


Game of Thrones-finalen lämnade många serie -junkies tomhänta på bra tidsfördriv, men lugn, det finns många bra tv-seriepremiärer att se fram emot lagom till kyla och lövras. Serien utspelar sig år före orginalserien och är tänkt som en separat historia som skiljer sig från de senaste Star Trek-filmerna. Serien ska även kunna ses på Netflix där varje avsnitt kommer finnas tillgängligt inom timmar efter att det sänts. Här listar vi riktigt bra serier på svenska Netflix , både gamla och nya serier – som du bara måste se!


Netflix original betyder att serien producerats av Netflix och att du kan se alla säsonger på Netflix. Söker du de bästa tv- serierna i Netflix utbud? Då har du kommit rätt.


Här finns betyg på de bästa både nya och gamla och tv- serierna hos Netflix. HBO Nordic och Netflix har börjat möta hårt motstånd från mindre bolag, som levererar allt bättre och bättre TV. Med det ständigt växande utbudet är det fullt förståligt att det kan vara svårt att välja.


Netflix serier 2017

All programming is in English unless stated otherwise, is organized by its primary genre or format and is sorted by premiere date. Jenny Sunding Vi på Metro Mode är alltid på jakt efter grymma tv- serier och i år ser vi fram emot både helt nya serie -bekantskaper och gamla favoriter som är tillbaka med nya spännande säsonger. Det är oerhört kul att se Netflix investera i utländska serier och filmer.


De har kommit en lång väg sedan de samproducerade norska Lilyhammer ihop med NRK och strax efter det tog sina första steg i att skapa eget innehåll med House of Cards. Jag hoppas att vi får se något riktigt stort samarbete med vårt lilla Sverige inom kort. Det har blivit ett gäng bottennapp och halvdana rullar och serier , men också en hel del höjdpunkter.


Netflix och andra streamingtjänster har gett oss ett helt nytt sätt att sträcktitta på serier – därför behöver vi ständigt nya tips! Här tipsar vår systersajt ELLE. Att sträcktitta en serie , eller göra en binge, betyder att du ser en hel säsong av en serie på sju dygn eller kortare. För att snabbsträcktitta krävs att du ser en hel säsong inom ett dygn efter den släppts.


Här hittar du översikt med filmer och serier att streama på Netflix. Se vad som är nytt, högst betygsatt eller populärast. Bästa tv- serierna på Netflix baserat på tv-serierecensioner från Sveriges ledande webbsajter, tidningar, tidskrifter och tv-bloggar.


Netflix is a streaming service that offers a wide variety of award-winning TV shows, movies, anime, documentaries, and more on thousands of internet-connected devices. You can watch as much as you want, whenever you want without a single commercial – all for one low monthly price.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg